2777
2789
عنوان

فرزندآوری برای زمین و وام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 45 پست
دقیقا پای درد دل هر دزد و خلافکاری بشینی میبینی از نداری و وضع بد مالی بوده و کسی به خاطر اینکه تم ف ...

خوبه که اختلاسا و کلاهبرداری های کلون زیر سر همین کله گنده های مایه داره☺️

آدم حلال خور پولدار و فقیرش درست زندگی می‌کنه👍

حرومخور هم فرقی نداره تو کاخ باشه یا حلبی،اندازه توانش میدزده 

دقیقا پای درد دل هر دزد و خلافکاری بشینی میبینی از نداری و وضع بد مالی بوده و کسی به خاطر اینکه تم ف ...

اره والا بعد میگن فرهنگ داشته باشیم قضاوت نکنید اخه فرهنگ که فقط زایمان کردنه نیست که بگیم دنیا بیاریم بگن کشور ایران تعداد جووناش بیشتر از سالمندانشه پس فردا همین جوونا ممکنه اونقدر زیر بار مشکلات خرد بشن راضی نشن سر به تن والدینشونم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرمسأله مالی اینقدر مهمه چرا افراد ثروتمند بچه نمیارن؟! یا اینکه بنظرت  خانواده های ثروتمند ه ...

ببین خانوم شما نمیتونی فرهنگ جامعه رو یه شبه و تنهایی عوض کنی یه تعداد از مردم که دخالت میکنن و علافن سرشون تو کار بقیست کاری ندارم ولی یه تعداد دیگه از  مردم اونقدر چشمشون باز هست و مشکلاتو میبینن که کار اعصابشون به جایی رسیده که جزو ناخوداگاهشون شده و این چیزو ناخوداگاه ممکنه به زبون بیارن و شما بشنوی شما باید اونقدر روحیتو تقویت کنی و حرف مردم برات مهم نباشه که بتونی بچتو هم با این روحیه بار بیاری نهایتا محیطتو عوض کن

این موضوع هم که گفتی ثروتمندا فلان مگه نیستن باید بگم که ممکنه توی وجود خودشون حس کنن اماده ی نگهداری و تربیت یه بچه نیستن و دغدغه ی پول رو حل کردن و تصمیم بچه دار نشدن هم گرفتن اون تعداد دیگم که میگید پولدارن و دغدغه های دیگه دارن مشکل برای هر کسی ممکنه پیش بیاد و هرکسیم که بچه دار میشه فک میکنه که شایستگی تربیت و پرورششو داره کسی به ماست خودش نمیگه ترشه و نمیشه پیش بینی کرد چه حرفا و سوالایی پیش میاد باید فقط اماده کرد خودشو ادم با مطالعه و تجربه اما مسئله اقتصادی یه چیز بدیهی و روشن و اشکاره خودتم میبینی که ارزش پول ملیمونم چقدر پایین اومده که هرچقدرررر بدوعه ادم باز ۵ قدم بخواد پیشرفت کنه ۴ قدم میره عقب

چند وقت پیش ی خانومی میگفت میخام اقدام کنم برای بارداری.. بعد از زندگیش گفت ک میخاد طلاشو بفروشه برای دکتر اخه همسرش نداشت.. من تو دلم  گفتم وقتی حتی پول اقدام نداره  چرا اخه!!!!!! 

تو ذهنمون خوب ممکنه هزار تا چیز بگیم حرفم اینه چرا تو جامعه داره باب میشه به اونایی که بچه میارن تی ...

والا من دوروبرم ندیدم کسی به کسی برای بچه دار شدن تیکه بندازه 

گاها تو همین سایت فقط دیدم که کسی که میاد گله می‌کنه از نداری زیاد و خیانت و ... بچه های سایت بهش میگن چرا بچه دار شدی که اونم درست میگن و ما اینجاییم که با هم تبادل نظر کنیم

ببین خانوم شما نمیتونی فرهنگ جامعه رو یه شبه و تنهایی عوض کنی یه تعداد از مردم که دخالت میکنن و علاف ...

دقیقا 

دیروز یه تاپیک بود که راجع به کار کردن ایرانیا تو عراق بود🤦

میگفتن اقواممون رفتن عراق و کارگری میکنن و خیلی وضعشون خوب شده از این راه 

این منو یاد افغانیایی میندازه که میومدن یه زمانی ایران برای کار کردن و واقعا متاسف شدم

والا من دوروبرم ندیدم کسی به کسی برای بچه دار شدن تیکه بندازه  گاها تو همین سایت فقط دیدم که ک ...

بهتره بیشتر دقت کنید مخصوصا همینجا تاپیکایی که درباره بچه دار شدنه...

تازه جالبه اینجا اسمش نی نی سایته و یک عده چنان با وقاحت به بچه دار شدن میتازن!!

ببین خانوم شما نمیتونی فرهنگ جامعه رو یه شبه و تنهایی عوض کنی یه تعداد از مردم که دخالت میکنن و علاف ...

من نمیخوام فرهنگ جامعه رو عوض کنم، اتفاقا ما و جامعه عوض شدیم و باید برگردیم به فرهنگ اصیل خودمون،به خانواده دوستی و ارزشمندی خانواده...

من تو فضای حقیقی خیلی مشکلی ندارم،هدف این تاپیک نظرات بعضی کاربرا تو تاپیکای مرتبط بود... که کلی تو پستای قبلی توضیح دادم چه موضعایی گرفتن...

دیدگاهها عوض شده... با اینکه رفاه ما نسبت به قبلا بیشتر شده،نارضایتیامون هم بیشتر شده...

شما یک دور بزن تو همین تاپیکا، خرج و مخارجایی که میذارن و خریدایی که دارن رو ببین...برای هر چیزی خرج میکنن الا بچه... سعی میکنن بهترین خونه و وسایل.. ماشین و رخت و لباس و خورد و خوراک رو داشته باشن... چیزایی که همه میدونیم ته نداره! هر چی پیش بری بازم ازون امکانات بهتر وجود داره!! ولی اسم بچه که میاد همه فقیر میشن!

دقت کنین: نمیگم خرید بده، میگم نوع دیدگاه شما مشخص میکنه با درآمدت چه کار کنی...خرج خوش گذرانیهای زود گذر یا اضافه کردن یک انسان مخلوق خدا به دنیا

نه عزیز چه فرقی داره چرا فرق میذارین؟ چون اون باکلاستره قدرتمندتره؟ دزدی دزدیه

چه ربطی به کلاس داره عزیزم 

اختلاص کار هر کسی نیست آخه و افراد خاصی میتونن اینکارو کنن که آدمهای عادی نیستند

کسی که حتی برای شیر هشک بچه منت سر زنش میزاره بیخود میکنه بچه دوم ،سوم بیاره ،یکی از فامیلای نزدیک بچه سوم اورد خود بابای بچه گفت درخواست وام و نمیدونم چیزای دیگه دادم شوهرم گفت پس بچه نیومده براتون کارامد بوده خندید گفت بلاخره حساب کردیم ،این نهایت بی فکری به خانواده رو میرسونه ،این همه بچه کار تو مملکت دارن میچرخن از فضا نیومدن از همین پدر مادرای بی فکر دارن که فقط بلدم تولد مثل کنن و اینده بچه ارزشی نداره ،من یه بچه دارم با موفقیت بزرگش کنم حداقل اسیب کمتری میبینه نسبت به بچه ای که حتی تیشرت مورد علاقشو خانواده نمیتونن تهیه کنن یا براشون مهم نیست ،من برا پسرم پارسال محرم یه تیشرت خریدم پسر یه بنده خدایی خوشش اومد امسال عید مادرش از اون خرید و خودش بهم گفت پسرم از لباس پسرت خوشش میومد ولی الان تونستم بخرم خوب چه دلیلی داشت این خانواده بچه دوم بیاره ،بچه دوم کلا کهنه پوش دیگران ،پس ببینید همیشه هم خوب نیست قضاوت نکردن گاهی تلنگر لازم تا به ادامه این روند ادامه ندن ،جمله کلیشه ای هر بچه روزیشو میاره شده سرلوحه مردم برای فرو رفتن در جهالت 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
کسی که حتی برای شیر هشک بچه منت سر زنش میزاره بیخود میکنه بچه دوم ،سوم بیاره ،یکی از فامیلای نزدیک ب ...

اون آخر صحبتات،چیزی که اسمشو گذاشتی جهالت!! حرف و کلام مقدس خداست تو قرآن،آخرین و کامل ترین دین در دنیا با میلیونها میلیون پیرو

شما در حد همون خاطره از در و همسایه فقیری که تی شرت هم نمیتونن بخرن صحبت کنید😉 و کاری به مقدسات مسلمونا نداشته باشید بهتره

[QUOTE=332794372]اون آخر صحبتات،چیزی که اسمشو گذاشتی جهالت!! حرف و کلام مقدس خداست تو قرآن،آخرین و کامل ترین دین در د ...[/QUOTE

تو با دیدگاه خودت خودش باش فقط بچه بیار 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌