2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه 😭😭😭😭😭

253 بازدید | 11 پست

نمیدونم  چجوری شرو کنم ولی خلاصه میکنم من حدودا ۱۱ سال پیش با یکی ب مدت ۶ سال بودم چن سال اول اون اصرار ک باهام باش و دوست دارم و اینا بعدش ک دید من بهش وابسته شدم کم کم ازم دل کند البته این وسط ی چیزای هم در موردم شنید راست و دروغ میبافتن و تحویلش میدادن یکی دو بارم امتحانم کرد متاسفانه خراب کردم .. تا گذشت با التماس های من اومد خواستگاری ک ای کاش نمیومد خونوادش مخالف بودن و مغزشو شستشو دادن و کنار کشید تو اون چن سال هم من خیلی اذیت شدم از خودم بدم میاد خیلی التماسشون میکردم 😥 ب باباش خواهرش 😭 کل شهرمون میدونستن خونواده ی منم همینطور میگفتن پسره لاشیه پسره همجنس بازه ولی حالیم نمیشد حتی از فامیلامون یبار فرستادم رفت باهاش حرف بزنه 

بگذریم نمیتونستم بدون اون زندگی کنم هرشب گریه و التماس اونم اخراش دیگه خیلی بد شد خیلی 

منم دیگه ب خدا رو اوردم و دلمو اروم کردم و خواستگار برام اومد ج مثبت دادم اونم چن ماه بعد من اومد یکی از فامیلای دورمونو گرفت .. منم دیگه فراموشش کردم و دیگه گاهی ک یادم میفته از خودم متنفر میشم چجور باهاش بودم و التماس و ...

چن سال بعدش یبار منو دید تا دم درمون اومد و نگام میکرد و دیگه ندیدمش ولی ممکنه در اینده چون زنش از اشنامونه ببینمش و باز بهم بریزم ک چرا التماس همچی ادم کثیف و بی ریختی میکردم 

حالا مشکلم اینه ک واقعا گاهی اذیتم میکنه هروقت خونوادش برداراش یا خواهرش یا فامیلاشون منو میبینن بهم زل میزنن و منم یهو برام یاداوری میشه ک چرا غرورمو شکستم چرا انقد خودمو خار کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان فامیلاش و خونوادش حتی خودش نمیدونن ک من چقد بیزارم ازشون فک میکنم وقتی میبیننم فک میکنن من همون قبلی هستم ی کسی ک برا خودش ارزش قائل نیس و غرور و شخصیت نداره .. خیلی حیف بودم اینو همه میگن ولی ب کتم نمیرفت 

لعنتی هی ب خوابم میاد ازش متنفرم خیلی ناراحتم ک چرا جوونیمو پای همچی ادم لاشی و بد قیافه ای گذشاتم ک ...

خب حالا ک فهمیدی دوباره ک دیدیش بهش محل نزار 

اجازه نده ک باز دلت بخاد باهاش باشی 

شاید اون قصد داره ک دوباره خامت کنه ک برگردی ولی ب هیچ وجه 

خب حالا ک فهمیدی دوباره ک دیدیش بهش محل نزار  اجازه نده ک باز دلت بخاد باهاش باشی  شاید ...

ن عزیزم همچی چیزی نیس اون بچه دارم منم همینطور .. خودم دارم خودخوری میکنم لعنتی همش ب خوابم میاد