2777
2789
عنوان

به نظرتون این مشکل من و همسرم طبیعیه؟! +۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 47 پست

کلا بچه که میاد همه چیز بهم میریزه 

منم با جای خواب بچم مشکل دارم 

میخوابونمش سرجاش نصف شب پا میشه گریه میکنه میگه میترسم و خواب بد دیدم وقتی میخوابونمش پیش خودم آرومه 

الانم من و بچم رو تخت خودمون خوابیدیم شوهرم رو تخت بچه 😓😐

از اون ور ناراحتم که اینجوریه از طرفی دلم نمیاد هرشب کابوس ببینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای جدا کردن بچه ها با مشاور صحبت کن بهت میگه چطور راحت تره....اما در مورد خودت معلومه که طبیعی نیست ...سریع تر بچه ها رو جدا کن

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

همون جوری که از شیر خوردن جدا کردی .یه اتاق خوشگل درست مرتب کن خودشون طالب میشن

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
کلا بچه که میاد همه چیز بهم میریزه  منم با جای خواب بچم مشکل دارم  میخوابونمش سرجاش نصف ...

دقیقا منم وفتی میخواستم جداشون کنم هی وسط خواب پا میشن میان با گریه  هم خودم شوک میشم تو خواب هم اونا 

واقعا چرا ؟ اینجوری خیلی خوشحالترن 

عزیزم این رو روح و روان بچه اثر بد داره ، اونا باید مستقل خوابیدن رو یاد بگیرن ، وگرنه فردا اضطراب جدایی تا سن های خیلی بالا گریبانگیرشونه با انواع عوارضش

بچه ها با خیلی چیزا خوشحالن اما مگه میشه در اختیارشون گذاشت ؟ تربیت بچه و درست طی کردن مراحل از همه چی مهمتره

بچه باید تو اتاق خودش بخوابه....فوقش شما برین پیششون تو اتاق خودشون بخوابین تا وقتی خوابشون ببره.... ...

همه ی اینا رو میدونم اجرا کردنش واقعاااا سخته و بچه اذیت میشه یکیشون قبلا اضطراب داشت و میترسید الان راحت میخوابن