2777
2789
عنوان

به نظرتون این مشکل من و همسرم طبیعیه؟! +۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 47 پست
دقیقا منم وفتی میخواستم جداشون کنم هی وسط خواب پا میشن میان با گریه  هم خودم شوک میشم تو خواب ه ...

انقدر نصف شب از گریه اش استرس میگیرم و خود بچم هم استرسی میشه که میگم ولش کن بذار پیشم بخوابه حداقل عصبی نشه 

تا حالا چند بار جای خوابش رو جدا کردم چند ماهی اوکی بوده بعد باز ی داستانی میشه میاد پیش خودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اینا رو میدونم اجرا کردنش واقعاااا سخته و بچه اذیت میشه یکیشون قبلا اضطراب داشت و میترسید الان ...

اضطرابش برای چیه؟؟

با یه مشاور راجع به اضطرابش حرف بزن شاید کمک کرد تو جدا شدن اتاقشون.

❤️❤️ 

انقدر نصف شب از گریه اش استرس میگیرم و خود بچم هم استرسی میشه که میگم ولش کن بذار پیشم بخوابه حداقل ...

دقیقا ما هم همینطور هستیم .من میگم اینا چقد مگه پیش ما هستن و توی این سن هستن بالاخره بزرگ میشن و دیگه حتی شاید دوست نداشته باشن ما لمسشون هم کنیم 

همه ی اینا رو میدونم اجرا کردنش واقعاااا سخته و بچه اذیت میشه یکیشون قبلا اضطراب داشت و میترسید الان ...

پسر منم همین بود جدا نمی خوابید ده یا ۱۱ سالش که شد خودش گفت من اتاق می خوام و خودش جاش رو جدا کرد و رفت توی اتاق خودش باید بچه عقل رس بشه و خودش عاقل بشه تا اتاق مستقل بخواد و یا اینکه از وقتی خیلی کوچیکه و چیزی متوجه نمیشه اتاقش رو جدا کرد تا به این موضوع عادت کنه 

کلا بچه که میاد همه چیز بهم میریزه  منم با جای خواب بچم مشکل دارم  میخوابونمش سرجاش نصف ...

دختر منم 😔

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

چجوری جداشون کنم با این همه وابستگی

باید از سن کم جاشون و جدا میکردی برا همینه ک میگن بچه نباید پیش پدر و مادر بخابه چون وابستشون میشه

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!