2777
2789
عنوان

بدخرجی

179 بازدید | 13 پست

سلام. بچه ها من همسرم آدم خوبیه. تا جایی که بتونه برا خونه زندگیش خرج می‌کنه. خوب الان عیدی گرفته مشخصه یکم پولش زیاد شده منتها آنقدر وسایل برا خرید هست دم عیدی مثل خرج ماشین بیمه و... یکم وسایل مورد نیاز برا خونه که والله واسه خرید پوشاک برا خودمون دیگه آدم خجالت میکشه بگه اینم بخر . تو این وسط مثلا من که دلم میخواست برا خودم بلوز بخرم دیگه نخریدم . و همسرم هم تو صحبتاش میگه آره پول نمی مونه ازبس خرج زیاده 

رفتیم فروشگاه میبینم رفته روغن زرد محلی برداشته چهارصد تومن . گردو چهارصد تومن . آجیل هم داشتیم .گردو لازم نبود ‌ خوب ماه بعد می‌گرفت ‌  منم ناراحت میشم تو دلم میگم آخه من این همه مراعات میکنم اینم اینطوری میکنه . اگه بهش بگم میگه من بخاطر شما برمیدارم و....  هزار تا حرف کهدقدر نمیدونید .نگم هم تو دلم خیلی ناراحتم . یا همه چیزو خیلی زیاد میخره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بهت میگم بچشم دیدم اغلب مردا از جمله همسر خودم الویتشون مواد غذایی هس من کلی خرج دارم دکار شامپو دارو لباس.. اما چندان اهمیت نمیده.. تا حرفمبزنی فوری میگن بخاطرشماهاس ولی بخاطرخودشونه حدقل شوهر من بخاطر خودشه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ببین مردا خرج برای شکم  رو خرج اصافی نمیدونن یکم پول دستشون باشه خوراکی ببینن میخرن من بعد بیستو دوسال زندگی مشترک هنوز هم این مشکل رو دارم غر هم بزنی میگه  برای خودم که خرج نکردم  خوراکیه همه میخورن

ببین تجربه خودم روبهت میگم چون شوهرت دقیقامثل شوهرمنه من خیلی ملاحضه کارم ومراعات میکنم چیزی که میخوام نمیگیرم ولی شوهرم مثلاپرتغال دومدل هم شکل هم اندازه باشه اونی که گرون تره میگیره میگه میخوام بهترین هرچیزروفراهم کنم درست نشده هنوزهمون ادمه ومنم همون ادم ملاحضه کارولی یه بارکه خیلی اذیت شدم ازاین قضیه براش نامه نوشتم که فلانی جان ممنون که بهترین هرچیزرومیگیری ولی مامخارج دیگه وخواسته های دیگه ای هم داریم که من روم نمیشه بهت بگم لااقل پول به من بده خواسته هام روبرطرف کنم یابرای خودم پسندازخوردنی تموم میشه تاثیرداشت یه مدت برام 

ببین مردا خرج برای شکم  رو خرج اصافی نمیدونن یکم پول دستشون باشه خوراکی ببینن میخرن من بعد بیست ...

دقیقا. والله من نمیگم که نخره . آخه این وسط روغن زردحیوانی لازم نبود که . قیمت هم نمیپرسه .