2777
2789
عنوان

وقتی دلت بچه دوم میخاد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 161 پست
مگه با تو بودم من تو خجالت بکش پریدی وسط حرف من و سخت هم میکنی برا دیگران

سآیت عمومی دکمه ریپلای هست ناراحتی میخوای چیکار کنی از دستش شکایت کنی ؟ توهینی نکرد ک داری فشار میخوری همچین حرف حق زد ک فقد یسریا میتونن درک کنن://

🌚🫀   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا منطقی تصمیم بگیر .. سعی کن اولیو با کیفیت بزرگ کنی و تربیت کنی  به داشته های زندگیت بیشتر ...

سعیمو میکنم اما گاهی اوقات ی فکرایی عین خوره مغزم میخوره فک کنم افسرده شدم از اینکه نمیتونم مثل زنای اطرافم زندگی کنم وبچه بیارم

لطفا برام دعا کنید 
لابد چشمات مشکل داره گارد گرفتی بره خودت و توهم زدی بهت توهین کردم!ببخشید وقتی در گوش خواهرت حرف زدی ...

بیا پایین عمو

بیخود میکنی عمت به من گفت؟ 

ادب حرف زدن ندارید 100 میلیون هم باشید بی تربیتید

بعد اونام فهمیدن شوخی کردم 

تو انگار مالتو خوردن  

بعد هم به تو هیچ ربطی نداره من چه نظری به کی میدم

ایشونم بچه دوم اگه آورد تو مدیونی من میشی پس اینقدر چرت نگو، دیگه هم جواب منو نده من بی تربیتم

من که جوابتو نمیدم تا اینجام لطف بهت کردم 

بچه ها روزی دست خداست من کم بی پولی نکشیدم  چه مجردی چه وقتی متاهل شدم  خودمم دو ساله کا ...

خب الان به نظرت کار درستیه بچه بیاره با حسرت و بی پولی بزرگشون کنه این کجاش از رو فکره من نمیدونم

She is working on a bio…

یکیش رو داری دیگه چیچیو ارزوشو ببرم تو گور بسه دیگه الان همه حتی اونایی که دستشون بازه هم بیشتر از ی ...

خب راست میگه منم با اینکه یکی دارم اما گاهی احساس میکنم خیلی کمه با اینکه شیطونه اما خودش میگه مامان من تنهام اینقدر ناراحت میشم😑هرجور کلاسی که میخواد ببرمش سرشو گرم کنم بازم میگه مامان من تنهام

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
اگه میتونی بیاری دل دل نکن .... بعدا پشیمونی فایده نداره گلم ... کارایی که برای باهوشی و..... خوبه ا ...

گفتم که بیارم خودم بیکار میشم درآمدم کم میشه فک کنم سهمم حسرت خوردنه

لطفا برام دعا کنید 

بیا همینا را نگاه کن باهم بحث میکنن و نظر مخالف نمی تونن تحمل کنند تو خانواده ی قدیم بودن که کم جمعیت هم نبودن و این شده تربیت شون بعد میبینی طرف میگه بچه زیاد باشه بهتره لوس و بی تربیت بار نمیاد بخدا یه دوست تک فرزند دارم چقدر با ادب و مستقله و پر تلاشه

سعیمو میکنم اما گاهی اوقات ی فکرایی عین خوره مغزم میخوره فک کنم افسرده شدم از اینکه نمیتونم مثل زنای ...

زندگی خودتو با هیچکس هیچکس مقایسه نکن هرکسی سختی های خودشو داره و اینکه زندگی مسابقه نیست بگیم اونی ک بچه بیشتر اورد بهتره و .... واقعا میگم هیچ بچه ایی دلش نمیخواد تو این اوضاع نداری بکشه .. به حرف اینایی ک میگن خدا روزی رسونه و فلان نباش خدا به ما عقل داده که درست تصمیم بگیریم بر اساس شرایطمون .. بنظرم سعی کن فعلا پس انداز کنی و سرتو با مهارتای دیگه گرم کن تا فکرت مشغول نشه حتی اگه تونستی مشاور برو ولییی یه بچه رو بدون برنامه ریزی وارد این دنیا نکن .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
عجب بعد از کجا متوجه شدی من تو جامعه نیستم؟

چون اگر بودی متوجه بودی زن و مرد به یه اندازه موظفند زن نمیتونه خودش رو بکشه کنار بگه به من چه اگر بودی میدونستی چقدر پول دراوردن سخته و باید برای پول برنامه ریزی داشت اگر بودی میدونستی شاید همسر این خانم داره100خودشو میزاره ولی بیشتر این نمیشه

She is working on a bio…