2777
2789

طرف تحصیل کرده بود خیلی هم ادعاش میشد ادب و احترام واسش مهمه!!

یبار ک برگشت بهم گفت سرزمین ترک پوستی هستی ن اینک بدنم دیده باشه بخاطر اینک فهمید سی کیلو کم کردم و کادر درمان مثل خودم سردرمیاورد از ترک و استریا و ...

بهش گفتم خیلی ناراحت شدم گفت معذرت می‌خوام و فلان

بار دوم به شوخی بهم گفت تانکم😐 چون یکم اضافه وزن داشتم که البته الان ۸ کیلو کم کردم ولی واقعا چاق نبودم 

بار سوم برگشت بهم گفت یه دوستی دارم بدرد نخوره بیا اشناتون کنم دیگ اینجا گفتم چی میگی مرتیکه؟ مگه من موندم روی زمین تو بخوای واسم کسیو پیدا کنی اون تانک و سرزمین ترکم ک گفتی خیلی بی ادبی بود تو مشخصه احترام سرت نمیشه و ... خلاصه امپر چسبوندم همکار بودیم بعدا بدردم میخورد ولی دیگ نتونستم تحملش کنم

بنظرتون حق داشتم؟؟؟

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونجا ک گفت سرزمین فلانی باید دکمشو میزدم حیف دیر زدم پشیمونم چرا دکمشو دیر زدم و چرا آخرش اینطوری شد که انگار خودشو گرفت این یارو کراشم بود فک نمی‌کردم همچین آدمی باشه 

من غلط بکنم دیگ از کسی خوشم بیاد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

تازه داری می‌پرسی حق داشتی با نه؟!

یعنی بگیم نداشتی میری عذرخواهی!!

ول کن بابا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کمم گفتی

یسال و خورده ای حرف می‌زدیم کمترین بی احترامی بهش نکردم

باید همون اول دهنش سرویس میکردی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

زیادی بهش رو دادی دور برش داشتتقصیر خودته نریدی بهش جانم

ریدم دیر ریدم