2777
2789
عنوان

وقتی دلت بچه دوم میخاد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 161 پست
یکیش رو داری دیگه چیچیو ارزوشو ببرم تو گور بسه دیگه الان همه حتی اونایی که دستشون بازه هم بیشتر از ی ...

نمیدونم بخدا دلم دختر میخاد اصلا هرچی باشه فقط دوتا باشه.خونه وماشین دارم فقط اگه من کار نکنم درآمدمون خیلی کم میشه.بخدا موندم اطرافیانم چ جراتی دارن سومی باردارن

لطفا برام دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت.من همسرم مشکلی نداره خونه وماشین دارم ولی خودم از آینده میترسم

اگه میتونی بیاری دل دل نکن .... بعدا پشیمونی فایده نداره گلم ... کارایی که برای باهوشی و..... خوبه انجام بده خودش از پس خودش برمیاد شک نکن ... تا تاپیکم هست چیا خوبه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عاشق قدیمم که تلپ تلپ بچه می اوردن همشون هم اهل قناعت و قانع لباسهای اولی رو تا به هفتمی میپوشوندن ب ...

خیلی ببخشید ولی خانم ها اون زمان زندگی نمیکردن مثل دستگاه جوجه کشی هر سال باردار 

کل زندگیشون صرف رابط و بارداری بوده 

شما که اینقدر میفهمی  نمیدونی جای عمومی باید با تربیت حرف بزنی؟  خب تو خودت بی خود میکنی ...

اگر ببینیا این سایت زده تبادل نظر نظر دادی داره جوابتو میده به تو چه و جواب بده نداریم اینجا. منطق باید داشت تو حرف زدن

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
بابا بیخیال شید توروخدا باور کنید اون بچه اصلااااا دلش نمیخواد تو شرایط مالی متوسط به دنیا بیاد یه د ...

من اصلا کاری به اسی ندارم و موافق هم نیستم تو فقر بچه دوم آورد ولی ۱فقر ۲ متوسط ۳ پولدار

متوسط چه اشکالی داره ؟ بچه که لوس نباید بار بیاد من خودم الان وضعمون متوسطه تو اقدام دومیم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

شما که اینقدر میفهمی  نمیدونی جای عمومی باید با تربیت حرف بزنی؟  خب تو خودت بی خود میکنی ...

لابد چشمات مشکل داره گارد گرفتی بره خودت و توهم زدی بهت توهین کردم!ببخشید وقتی در گوش خواهرت حرف زدی و پریدم وسط حرفت اونوقت بیا بگو پریدی وسط حرفم اومدی بین حرف هزار نفر حرف میزنی اره نه تنها من هزار نفر دیگه جوابتو میدن مشکل داری حرف نزن

۸ سال پیش این اوضاع نبود ۸ سال پیش پوشک خارجی میخریدم واسه بچم اوناع لباس میخریدم با ۱ تومن الان چی؟ ...

الان این بچه 8 ساله هم با اون بچه های 8 ساله قدیم خرجشون زمین تا آسمونه. 

نظرت چیه بزارش پرورشگاه 

اگه کسی رو داری بچه رو نگه داره به خدا توکل کن و دومی رو بیار 

بعدش تو خرج ومخارج موند شما میای بهش میدی ببین منم معتقدم خدا روزی همهههه رو میرسونه مطمینم ولیییی همون خدای روزی رسون بهمون عقل هم داده استفاده کنیم نه اکبند بزاریمش کنار نه؟

She is working on a bio…

خیلی ببخشید ولی خانم اون زمان زندگی نمیکردن مثل دستگاه جوجه کشی هر سال باردار  کل زندگیشون صرف ...

الانم زندگی نمیکنن همش دنبال چشم و هم چشمی ان صمیمیت اون دوران به صد تای زندگی های الان می ارزه 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بچه ها روزی دست خداست من کم بی پولی نکشیدم 

چه مجردی چه وقتی متاهل شدم 

خودمم دو ساله کار میکنم پس بی تجربه نیستم 

پارسالم باردار شدم چقدر دلم بچه میخواست 

نشد متاسفانه

فکر بی پولی و عصبی شدنم خیلی چشیدم ولی مهم کنترل خودت هست 

تو باید به بی پولی فکر نکنی حتی اگر یخچالت خالی باشه 

همیشه با جمله اینم میگذره خودم آروم کردم 

نگین چون نچشیدم این حرفا میزنم یا چون سنم کمه 

من همه جور مدل ادم دیدم آدمی که نون شب نداشته بعد دو تا بچه خدا جوری بهش روزی داد هم خونه داره هم ماشین