2777
2789
عنوان

وقتی دلت بچه دوم میخاد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5145 بازدید | 161 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید از صبح که خانم بلند بشه چقدر وظیفه رو دوشش هست  بغیر از اینکه همش باید غذا آماده کنه تم ...

منم خودم خانمم به نظرم هم کار خونه هم بیرون باید تقسیم شه من اصلا زن خونه نیستم اصلاااا فکرشم دیوونم میکنه ترجیحم اینه با همسرم همراهی کنم استقلال مالیم به عنوان یه زن خیلی برام مهم و حیاتیه

She is working on a bio…

تحفه ای نیستی که منتظر جواب دادن تو باشم😂 درضمن دختر خوب برگرد عقب ببین اول چی جوابمو دادی تو که خ ...

من واقعا موندم تو کار شما خانم های عاقل و بالغ فهمیده

که حتما مادر بچه هم هستین ... 

استارتر یک سوال پرسید ... واقعا واقعا باید دو نفر خانم اینجوری به  هم بپرن و دعوا کنن. ... اگه رو در رو هم بودین بازم همینجوری باهم صحبت میکردین ... یکم مهربون تر..  یکم با آرامش تر بخدا به جایی بر نمیخوره🙃 ... 

دو روز دنیا به خدا ارزش نداره 

هر کسی تو سرش یک فکری داره... شما نه استارتر میشناسین نه یک هفته دیگه اصلا یادتون نمیاد چی شد چیکار کرد بچه آورد یانه ... چرا خودتونو ناراحت میکنید و با دعوا باهم حرف می‌زنید 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
نه نه اینکه تربیت اشتباهه ولی بچه باید از لحاظ درسی مدرسه خوب بره کلاس خوب بره غذای خوب داشته باشه ل ...

خرج بیخودی نتراشید واقعا 

بچه یک مدرسه باید بره همونم میشه محله خوب برد که آدم مطمئن باشه  نه صرفا غیر انتفاعی

کلاس هنری یا ورزشی نهایتا ۵۰۰ ماهی 

بچه مگه چقدر غذا میخوره در این زمینه هم خرج زیادی نداره

بچه ها روزی دست خداست من کم بی پولی نکشیدم  چه مجردی چه وقتی متاهل شدم  خودمم دو ساله کا ...

خداوکیلی من بعد از بچه دار شدنم با تمام وجودم برکت رو‌دیدم.

درامد همون

خرج ده برابر

ولی برکت خدا برامون میبارید 

ماشالله الحمدلله

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

همینجوری  من کلا عاشق بچه ام برای همین زود ازدواج کردم  در حال حاضرم هم خانه داری میکنم ...

نمیدونم من سبک زندگی شما رو نمیتونم شما هم مال منو من از بچه متنفرم ازدواج زیر22برام عجیبه و راستش الان درس و کار

She is working on a bio…

نمیشه .با آن شالله وماشالله کار درست نمیشه باید منطقی رفت جلو

دایی من منطقی ۲۰سال پیش میلیاردربود،

ورشکست شد

۵میلیارد بیشتربدهی بالاآورد

منطق میگفت هرروز وضعش بایدبهتربشه، اما همه چیزبهم خورد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به نظرم تک فرزندی فقط واسه پدرمادر خوبه و راحتن. واسه بچه عذابه. منم یکی دارم از تنهایی داره چل میشه ...

پسرم که اینقدددد بمن میگه که نگووو گاهی برای خواهر برادر نداشتش نقشه میکشه اینکارو کنم یا...

لطفا برام دعا کنید