یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازهاش در رودخانهی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منطق يعني با ادب بیای حرف بزنی کسی طلبکار کسی نیست حتما جواب کسی رو بده که؟
اون خانم خیلیم با ادب جواب داد شما بودین بد جواب دادین کسی طلب کار نیست فقط جواب داد اینجا سایت فقط برا نظر دادن و به اشتراک گذاشتن نظراته شاید اون نظر باب میلت یا نه برخلاف میلت باشه چون هر کس فکر خودشو داره ولی خانم حرف بی منطق مطمئنن جواب خوبی نخواهد داشت
می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری
من اصلا کاری به اسی ندارم و موافق هم نیستم تو فقر بچه دوم آورد ولی ۱فقر ۲ متوسط ۳ پولدار متوسط چه ا ...
عزیزم حرف شما درسته ولی تو شرایط الان زمانیکه بچه میاری باید به ۲۰ سال دیگشم فکرکنی مثلا اگر پسر بشه باید به این فکر کنی چجوری زن بگیره و صاحب خونه و شغل درست بشه تا اون موقع ناراحت نباشی و عذاب وجدان نگیری
شاغل بودن خانم که چیز بدی نیست اگه با شاغل بودن خودتون میتونین دومیرواداره کنید اول برید سر کار یکم که پس انداز کردین اقدام کنید امااگه واقعا توانشو ندارید خدا تک فرزندتون رو براتون حفظ کنه
خداروشکر خوبه در حد تامین مخارج وپوشک و دارو و غذا و ..... و که یه زندگی بچرخه الحمدلله
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی