2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با خانوادش بدون من بره شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 77 پست
اتفاقاً هفده ساله زندگی مشترک و دوتا بچه دارم و خوب معنیشو فهمیدم

مگه 17 سال زندگی و داشتن 2 بچه سندی برای اثبات خوشبختیه

امیدوارم که باشی البته اما مفهموم خانواده یعنی اینکه باهم تصمیم بگیریم. شماهم اگر جایی برای خودت پا میشی میری و مشورت نداری، دلیلش اینه که میدونی شوهرت ناراحت نمیشه.

ولی اگر ناراحت میشد و از تنها بودن غصه میخورد بازم میرفتی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آخه مرد با زن فرق داره ،زن بدون شوهر می‌ره و امری عادیه بالاخره میگن شوهرش سرکاره و...که هرچند ...

ببخشید این جالب نبودن از کجا اومده ؟واقعا مرد بدون زنش خونه مادرش هم نباید بره ؟

خدایی خودت پسر داری ؟یعنی فردا زن گرفت بدون زنش خونه شما نباید بیاد ؟

مگه مرد اسیره 

والا من خانمها رو میبینم یکسره بدون شوهرشون خونه مادرشون میرن 

کل سال کاری کردی به پیشرفت این مرد کمک کردی؟ الان هم دم عید باید دنبال آرا ویرا کردن و رسیدن به ...

اینکه شوهرم یه کم پرو شده شاید درست باشه و ازین کارش بشه این نتیجه رو گرفت اما من درس خواندم که برم سرکار و سخت به دستش آوردم دلم نمیخاد مفت از دستش بدم البته که خب از یه راه دیگه باید حالیش کنم یسری چیزارو

جاریت ک بنده ی خدا تقصیری نداره میخاد مسافرت بره همسرشم مشخصه بهش گفته یا با خودش یا نیومد با شما بر ...

اره عزیزم همینطوره که شما میگین تقصیر از شوهر خودمه

بیاد خونه حتما باهاش صحبت میکنم

مگه 17 سال زندگی و داشتن 2 بچه سندی برای اثبات خوشبختیه امیدوارم که باشی البته اما مفهموم خانواده ی ...

اتفاقاً من هیچ جا تنها نمیرم و دلیلش هم اینه شوهرم خوشش نمیاد و ناراحت میشه ولی تا آخر عمرم از این بابت غصه خوردم و خواهم خورد،اصلا نمیتونم کنار بیام با این موضوع و اذیت میشم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ببین آخه مرد با زن فرق داره ،زن بدون شوهر می‌ره و امری عادیه بالاخره میگن شوهرش سرکاره و...که هرچند ...

دقیقا منم نظرم همینه

من پیش اومده که بدون شوهرم رفتم با پدر مادرم مسافرت

اما به پیشنهاد خود همسرم بوده و من اصلا دوست نداشتم تنها برم. اما چون نمیتونسته بیاد خودش اصرار داشت که من برم.

اما الان برعکسه اون دوست داره بره من تو کتم نمیره😂 میگم حداقل کاش مث من میگف دوست ندارم برم بعدش من شاید دلم می‌سوخت اجازه میدادم بره😐😂

ببخشید جسارتا مگه چطورین همسرتون

نمیزاره بدون اون مسافرت یا جاهای اینطوری برم 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
میگن  موضوع این نیست که شوهر کجاست همین که بهش خوش نگذره کافیه     عزیزم ببین شرای ...

باید روی خودم کار کنم تا طرزفکرم مث شما باشه

اینجوری آدم تو هر شرایطی کمتر اذیت میشه