2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با خانوادش بدون من بره شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 77 پست
دقیقا سوال منم همینه

نمی‌دونم چمون شده یا از این ور بوم میوفتیم یا اونور ، بخدا ازدواج اسیری نیست ، آخرش میگن چرا افسردگی زیاد شده ،همین کارا میکنید افسرده و عصبی شدن همه، مگه مردا دل ندارن افسرده نمشن،حلال خدا رو حرام نکنید به هم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
حتما میگذره که میخاد بره دیگه جالب تر اینجاس که اگه برادر شوهرم نره جاری خانوم با ماشین ما می‌ره:/

یه پیشنهاد جلوی خونواده همسرتون بگین عزیزم همراه خونوادت برو خوش بگذره اینطور اونا فکر میکنن شما راضین و یه جورایی اجازه دادین شما هم بی ارزش نمیشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا چقدر بی وفاست

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خانوما چرا اینطوری میگید ؟؟؟؟؟؟ مگه زن و شوهر همه جا باید به هم چسبیده باشن ؟ وگرنه برای هم ارزش قای ...

نمیدونم شاید حق با شما باشه اما من به شخصه دلم خیلی میگیره اگه شوهرم بدون من جایی بره خصوصا اگه چند روز باشه اما شوهرم اینجوری نیس اگه من یه هفتم نباشم پیشش، حالا مسافرت یا هرجا... اصلا براش فرقی نداره😕 تشویقمم می‌کنه ک برم اینور اونور

یه پیشنهاد جلوی خونواده همسرتون بگین عزیزم همراه خونوادت برو خوش بگذره اینطور اونا فکر میکنن شما راض ...

بخدا بی ارزش نمیشه ،اصلا ارزش و احترام رو خدا باید به آدم بده

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
کل سال کاری کردی به پیشرفت این مرد کمک کردی؟ الان هم دم عید باید دنبال آرا ویرا کردن و رسیدن به ...

بچه بازی نیست که ادم نره سرکار نره علاوه بر سطح زندگی همسرش سطح زندگی خودشم هم میاد پایین 

خوب شوهرت نمیتونه تاریخ سفر رو جابه جا کنه که شما هم بیاین ؟ ببین اینکه شوهرت با خانواده اش داره می ...

ببین آخه مرد با زن فرق داره ،زن بدون شوهر می‌ره و امری عادیه بالاخره میگن شوهرش سرکاره و...که هرچند من اونم اصلا نمی‌پسندم و تو پنج سال زندگی مشترکم این کارو نکردم، ولی مرد بدون زنش حتی شام و نهار هم جالب نیست بره خونه خانوادش چه برسه مسافرت،

نمیدونم شاید حق با شما باشه اما من به شخصه دلم خیلی میگیره اگه شوهرم بدون من جایی بره خصوصا اگه چند ...

برده گرفتی دیگه 🤣🤣🤣شوخی کردم ناراحت نشو، حالا همسر منم مثل شماست بخدا عذابی میکشم که نگوووووو افسرده شدم قرص میخورم ،اگه میخوای شوهرت مثل من بشه باشه نزار بره 

درستش اینه که نره ولی اگه رفت هم سخت نگیر و تلافی نکن ...به دل هم نگیر .....بذار پای این که دلش هوای ...

مرسی عزیزم از نظرت

سعیمو میکنم ک نره ولی اگرم رفت باز سعی میکنم مث گفته شما عمل کنم