2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با خانوادش بدون من بره شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 1764 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آخه مرد با زن فرق داره ،زن بدون شوهر می‌ره و امری عادیه بالاخره میگن شوهرش سرکاره و...که هرچند ...

چه فرقی داره ؟ خب الانم خانوم سرکاره، این یه تفکر و فرهنگ غلطه که ما نباید دیگه ادامش بدیم چون عقلمون میگه درست نیست

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نمی‌دونم چمون شده یا از این ور بوم میوفتیم یا اونور ، بخدا ازدواج اسیری نیست ، آخرش میگن چرا افسردگی ...

من خودم چون تنها بدون شوهرم خیلی سفر رفتم حتی سفر خارجی میرم 

حتی مورد بوده شوهرم خبر نداشته زنگ زده بهم کجایی گفتم تو اتوبوسم دارم میرم شهر دیگه 

برای همین هم برام اصلا چیز خاصی نیست شوهرم با خانواده یا دوستاش بره سفر 

ازدواج کردیم که خوشبختی‌مون تکمیل بشه اسیری که نیومدیم

مسافرت خانوادگی و سفر تفریحی عید فرق داره باید خانواده باهم برن اگه اقایون این موضوع براشون عادی بشه دیگه نمیشه جمعشون کرد باید صبر میکرد شما هم باشی باهم برید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

همه تلاشتو بکن نذار تنها بره،این خیلی بده مخصوصا جاریتم هست حالا میگه زن و شوهر پشیزی ارزش ندارن و ...

چ تلاشی کنه ب نظرت فایده ایم داره؟همین ک شوهرش تصمیم گرفنه بره حنی اگ به هر دلیلی کنسلم بشه دیگ ارزش نداره اون موندن

باید استاتر قوی باشه و تلافی اینو حتتتتما دربیاره

اینکه من سه چهار روز تنهام و میرم سرکار و اون داره سواحل بندرانزلی صفا می‌کنه😕  

مگه دوسش نداری؟؟؟؟؟ آدم باید از خوشحالی کسی که دوسش داره خوشحال باشه،هرچند بهتره از خوشحالی کسی که دوسش هم نداره خوشحال بشه به هر حال انسانه

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خوب شوهرت نمیتونه تاریخ سفر رو جابه جا کنه که شما هم بیاین ؟ ببین اینکه شوهرت با خانواده اش داره می ...

اره شاید حاد نیس و من زیادی سخت گرفتم،

مرسی از نظرت عزیزم

من انقد ناراحت شدم پای تلفن که اصا ازش نپرسیدم می‌تونه یه تاریخ دیگه اوکی کنه یا نه. هرچند مرخصیاموگرفتم قبلاً اما تلاشمو میکنم

اونایی که معتقدن زن و شوهر به هم چسبیده نیستن و عل و بل و.... 

هنوز معنی خانواده رو نفهمیدن.

بله زن و مرد میتونن گاهی بدون هم سفر برن. منتها با رضایت طرف مقابل.

چطور یه مرد دلش بیاد که زنش رو تنها بزاره وقتی میدونه خانمش دوست داره بیاد ولی مرخصی نداره.

مگه اون خانم بخاطر زندگیشون نیست که میره سر کار... 

من که خیلی ناراحت شدم برات و جات بودم خیلی غصه میخوردم و شوهرم رو نمیبخشیدم.

اینکه من سه چهار روز تنهام و میرم سرکار و اون داره سواحل بندرانزلی صفا می‌کنه😕 

میگن 

موضوع این نیست که شوهر کجاست همین که بهش خوش نگذره کافیه   

عزیزم ببین شرایط الان اینه ولی به نظرم شما هم کارهایی میتونی بکنی که وقتی همسرت هست دست و پات بسته هست 

مثلا فیلم مورد علاقت 

گردش مورد علاقت 

کافه مورد علاقت 

من اگه 4 روز همسرم نباشه فقط برنامه میچینم میرم عشق و حال

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
چطوری جرات می‌کنی پس؟چن ریلکسین،جاری بدون شوهر بره و شوهر شما بدون زنش؟خانوادش چطور نمیگن چیزی بهشون

قرار شد وقتی اومد خونه برام توضیح بده، فقط گف شاید احسان نیاد و ندا تنها بیاد

ینی فقط در حد حرف

حالا بیاد خونه تکلیفمو معلوم میکنم

اونایی که معتقدن زن و شوهر به هم چسبیده نیستن و عل و بل و....  هنوز معنی خانواده رو نفهمیدن. ...

اتفاقاً هفده ساله زندگی مشترک و دوتا بچه دارم و خوب معنیشو فهمیدم

اره شاید حاد نیس و من زیادی سخت گرفتم، مرسی از نظرت عزیزم من انقد ناراحت شدم پای تلفن که اصا ازش ن ...

ببخشید ولی بنظرم خیلی هم حاده.

اینو شوهرت باید ازت میپرسید و باهات هماهنگ میشد. نه اینکه تو ازش بپرسی

بهرحال اگر زندگیت رو دوست داری باید خودتو بزنی به بیخیالی و دنبال راه چاره باشی