2777
2789

من خانوادم ازم دورن یه شهر دیگن ولی خواهر برادرای شوهرم تو یه شهر با ما زندگی میکنن هرچند وقت یبار میبینمشون،خانوادم بنظرم دوس داشتن تعطیلاتو عیدو کنار ما باشن چون بعدا نمیتونن مرخصی بگیرن،بنظرتون دعوتشون کنم بیان؟شوهرمم میگه عید دیدنی باید خونه اقواممون بریم میکم نکنه ناراحت بشه؟البته کسی بیاد خونمون اصلا تو روشون نشون نمیده چیزی تازه خودشم خوشحال نشون میده ولی نمیخوام اختلافیم پیش بیاد،چون اگه من دعوت کنم خانوادمو دیگه نمیتونیم خونه کسی بریم حدود ۴روزم تقریبا میمونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر خانواده یه جوریه اما اگر من تو شرایط شما بودم یه روز خانوادم خونه تنها میموندن  ما میرفتی ...

اخه نمیشه اخلاقشونو میدونم ناراحت میشن چون ما میریم خونشون تمام مهمونی و بیرون رفتناشونو کنسل میکنن

خب بعدش برو خونه اقوام همسرت. یا از همسرت بپرس ببین نظرش چیه

پرسیدم اولش چیزی نگفت بعد گفت بابا دستمون خالیه،،چند وقته کارش خوابیده یمقدار دستمون خالیه ولی خب با خانوادم از این حرفا نداریم کلا راحتیم

اخه نمیشه اخلاقشونو میدونم ناراحت میشن چون ما میریم خونشون تمام مهمونی و بیرون رفتناشونو کنسل میکنن

خب دیگه 

روز اول عید زنگ بزنید ب اقوام درجه یک تبریک بگید عذر خواهی کنید بگید مهمون داریم چندروز دیگه خدمت میرسیم

اگرم خانواده هاتون اوکی باشن بهضیارو با اونا برید

مثلا خونه پدر و خواهر. برادر همسرتون

13 روز عیده حالا 4-5 روزش خانوادتو دعوت کنی چی میشه

اره منم همینو میگم ولی کلا شوهرمن این مدلیه که دوس ندارم اصلا براش حرفیو بزنم یطورایی باهاش راحت نیستم،،همیشه کسی میخواد بیاد میگم مثلا دو‌روز دیگه میان همین