2777
2789
لجبازی نکن با سیاست بکش طرفت البته شوهر من سیاست اینا حالیش نیستا کلی دورش بگردم کلی محبت کنم ی روز ...

شوهر منم مامانش خیلی پز میکنه اصلا نمیزاره از غذا های من بخوره همش زنگ نیزنه دعوت میکنه خودش ولی فقط شوهرمو اونم هر روز هم ناهار هم شام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پدرت بگو وارد موضوع شه،تو نباید منتظر شی اون کاری کنه،اصلا هم خودت زنگ نزن،به پدرت بگو به پدر اون زنگ بزنه و بخواد که پدرشوهرت همراه پسرش بیان خونتون تا راجع به قضیه صحبت کنن و تکلیف روشن شه

شوهر منم مامانش خیلی پز میکنه اصلا نمیزاره از غذا های من بخوره همش زنگ نیزنه دعوت میکنه خودش ولی فقط ...

خدا لعنت کنه همچین مادرشوهرایی که زندگی پسرشونو به گند میکشن

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
عب نداره این اتفاق باعث شد که شوهرتو بیشتربشناسی خبرمیشه دیریازود ولی سری بعد نرو خونه بابات که مگسا ...

بخدا منم اینجوریم الان به جز خواهر شوهرم و مادر شوهرم جاری هام هم خودشون چسبوندن انگار شوهر ندارن بعد خیلی بد جنس هستن من چند باری دیدم جلو شوهرم عشوه میان لباسای باز نیپوشن وقتی من نیستم 

به پدرت بگو وارد موضوع شه،تو نباید منتظر شی اون کاری کنه،اصلا هم خودت زنگ نزن،به پدرت بگو به پدر اون ...

نه نمیزارم بابلی من زنگ بزنه زنگ هم نمیزنه میگه نموندی که تو دستم بشینم التماس کنم بیاین اینجا گفته عمرا نه پیامی بده نه زنگی

بخدا منم اینجوریم الان به جز خواهر شوهرم و مادر شوهرم جاری هام هم خودشون چسبوندن انگار شوهر ندارن بع ...

ولشون کن هیچ غلطی نمیتونن بکنن من ته خط بودم انقدرم بی سیاست بازی دراورده بودم که امید نداشتم شوهرم بیاد دنبالم اما ازخدا خواستم خودش جورکرد برگشتم سرزندگیم باورت نمیشد خونم مث دسته گل بود ینی مادرشوهرم میومده تمیزشم میکرده که شوهرم یدفه احساس نکنه زنش نیست

نه نمیزارم بابلی من زنگ بزنه زنگ هم نمیزنه میگه نموندی که تو دستم بشینم التماس کنم بیاین اینجا گفته ...

حس پدرت رو درک میکنم،ولی هم شما هم پدرت میخواین بلاتکلیف بمونین،با خودت روراست باش،تو شرایط فعلی اذیت نمیشی؟

مادر شوهرم شوهر منو برده خونه خودش

معلومه که میبره پیش خودش خب شوهرت یرا غذا اینا مجبوره بره یجایی بالاخره کجابهترازخونه مادرش شوهرمنم همین بود ولی الان بهت میگم بخدااینا هیچ کدوم غصه نداره من نزدیک ۷ماه قهربودگ انقدگریه کردم غصه خوردم پیرشدم بعدش دیدم ارزش نداشته خودتو خوش بگیر به خودت برس تازودترازشون خبربشه بهشونم فک نکن هیچ غلطی نمیتونن بکنن الکی ترس به دلت راه نده😉