2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکاتو دیدم شوهرت اینقد کتکت میزنه چرا باهاش موندی؟ چند سالته؟ طلاقتو بگیر برو راحت زندگی کن از این ادم شوهر درنمیاد

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
عزیزم 😢😢 بخاطر دیگران چرا با زنش اینطوری رفتار می‌کنه خاک بر سرش

خیلی بچه ننه فقط منتظر ببینه جاری هام یا خواهر شوهرم یا مادر شوهرم چی میگه سر اونا با من دعوا میکنه ولی من دلم خیلی براش تنگ شده نمیتونم تحنل کنم 

عزیزم تاپیکاتو دیدم شوهرت اینقد کتکت میزنه چرا باهاش موندی؟ چند سالته؟ طلاقتو بگیر برو راحت زندگی کن ...

۲۰ سالمه دوسش دارم آخه راستیتش منن لجبازی اینقدر لحباز نباشم اینجور نمیشه 

عب نداره این اتفاق باعث شد که شوهرتو بیشتربشناسی خبرمیشه دیریازود ولی سری بعد نرو خونه بابات که مگسا دورش بچرخن منم دوسه بار رفتم قهر هردوسه بار انچنان مادرشوهر وخواهرشوهرم خودشونو چسبونده بودن به شوهرم که به زوریادش افتاده بود زن داره الان منتظرن دوباره برم حتی برای تولدش هم کادو داده بودن اونا که قبل ازورودمن تواین خانواده نمیدونستن تولد چیه اصن بعدشم تاخدا نخاد هیچکی هیچ غلطی نمیتونه بکنه بی خودی غصه مرد رو نخور

پس چرا خونتو ترک کردی،هدفت چی بود؟

خواستم دفعه بعد دیگه کتک نزنه آخه یه بار تاپیک زده بودم اینجا خانما گفت برو خونه بابات نرفتم کارش دوباره تکرار کرد اینبار خواستن تنبیه بشه  که انگار جایزه شده ب اش

۲۰ سالمه دوسش دارم آخه راستیتش منن لجبازی اینقدر لحباز نباشم اینجور نمیشه 

لجبازی نکن با سیاست بکش طرفت البته شوهر من سیاست اینا حالیش نیستا کلی دورش بگردم کلی محبت کنم ی روز بره پیش ننش منو بادش میره اما امیدوارم شوهر تو درست بشه

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است.