2777
2789
این راه هارو نزار جلو پاش  شخصیتش خورد میشه  نباید میرفت ولی حالا که رفته نباید با خفت ب ...

آخه تاپیک های قبل خانما گفتن برو خونه بابات تنبیه بشه دیگه کتک نزنه چاره دیگه نداشتم خیلی اعصبانی شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یه چیز متوجه شدم همه دعواهای زن و شوهرها و مخصوصا نی نی سایتیا فقط از خاله زنک بودنشونه.چه زن چه مرد ...

هی خواهر ت اینو گفت،مادرت اینو گفت 

مامانم خوبه تو بدی ،خواهرم خوبه تو بدی ‌.جمه کنید این خاله زنک بازیا

این راه هارو نزار جلو پاش  شخصیتش خورد میشه  نباید میرفت ولی حالا که رفته نباید با خفت ب ...

خونه زندگیشو دوست داره.منم یکی دوبار قهر کردم یکی دو روز بعد برگشتم.یعنی برم گردوندن خانوادم فامیلمون

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

من فقط یه چیز متوجه شدم همه دعواهای زن و شوهرها و مخصوصا نی نی سایتیا فقط از خاله زنک بودنشونه.چه زن ...

شوهر من اینجور خیلی به حرف خانوادش اهمیت میده من اینجور نبودم اصلا کلی کنایه میزدن به خودم اخلاقم اندامم همه چی من میخندیدم ولی الان میبینم نباید ساکت موند 

یه چیز میگم ناراحت نشو اونا الان میگن حالا که رفته بزا اونقد بمونه تا ادب بشه دیگه هرچی شد زرتی نره خونه باباش  چرا زود خونتو ترک میکنی واستا زندگیتو بساز شوهرتو یکار کن فقط سمت تو باشه بهش بفهمون فقط پناهت شوهرته نه بابات اخه باقهر کردن چه دردت دوا میشه  حالام صبر کن سنگین باش دعا کن بیاد دنبالت باز زود پانشی بری خودتو خنک کنی

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  

خانما مرسی از راهنمایی هاتون منتظر میمونمم زنگ بزنه چطور تاپیکو بلندم نره پر بازدید¿یا اگه خواهشا میتکنید گزارش بزنید یه وقت جاری هام میبینه میرن نشون شوهرم میدن خود شیرین ها آخه خیلی نیگردن اینجا منم بلد نیستم بپاشم یا ببندم ممنون میشم گزارش بزنید 

اول اینکه دلیل دعواتون ننوشتی که ما بدونیم کدوم مقصرید،بعدم اینکه همسرت اشتباه بزرگی کرده گفته جاریات از تو بهترن و شاید یه دلیلش اینه که مدام جلوش خودتو با اونا مقایسه کردی یا بدشون گفتی،سوم اینکه عزیزم یه زن باهوش آرامش و رابطه خودشو با شوهرش آلوده اینجور آدما نمیکنه،اگه نیش و کنایه میزنن چشماتو ببند و سکوت کن بدترین جوابه بعد مدتی ام خسته میشن، هیییییچ وقت بد خانواده شوهر پیش خودش نگو اگرم ازشون دلخور میشی ب خودشون بگو مثل اینکه تو در حق من بدی کنی من بیام یقه شوهرتو بگیرم اون این وسط چیکارس؟ ضمنا تماس نگیر تا خودش بیاد دنبالت وگرنه اوضاع بدتر میشه و زبونش درازتر میشه اگر اومدن دنبالت قشنگ بدون هیچ حرفی برو سر زندگیت،بخدااااا زندگی ارزش سر و کله با یه مشت انگل ندارههه حیف وقتت،جوونیت،زندگی مشترکت،این حرفامو از روزی تجربه گفتم من خییییلی جنگیدم ولی الان رها کردم و چقدر خوبه که توجه مو گذاشتم روی زندگیم و موضعم شده سکوت،هرکسی بدی در حق کسی بکنه حرفی بزنه دلی بشکنه خدا جوابشو میده 

اخه اومد حرف بزنه بهش گوش ندادن منم پاشدم با بابام اومدم بعد باز بره زنگ بزنه یا بره خونشون؟

باباتون نه.

شما خودت برو خونه ت.

تا دم در ببره و برگرده باز بره وای نسه.شما برو خونه و زندگیت اصلا زنگ بزنید همسرتون بعد احوال پرسی مزه دهنشو ببین چیه بعدش بگو حوصله م سر رفت دم عیدی شگون نداره درمون بسته بمونه.سوره مزمل بخونید روزی ۳مرتبه.خدا بزرگه غصه نخورین.ما هم اول ازدواج خام و نادان بودیم.

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات