2777
2789

من تو تایپیک قبلم گفتم شوهرم میگه برقص بهت شاباش بدم چند نفری گفتن برده هستی واقعا معنی برده عوض شده؟ شوهر من یه مرد خوبیه که تو این سال ها که زنشم همیشه خدا نازمو کشیده همیشه به هر سازم رقصیده خودش کم خورده منو دخترم بهترین ها رو بخوریم بپوشیم 

حالا چون هر بار میخواد پول بده میگه برقص معنیش اینه بعضی کاربر ها این حرفو بزنن؟ چرا اینقدر دلتون سیاهه من فقط میخواستم اگه کسی مشکل منو داره و حل شده راه کار درست بده 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

ولع کن بابا ی چی‌گفتن

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم واسه شوهرش نرقصه واسه کی برقصه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

بنظر من 

معلومه داشتن از حسادت پاره میشدن 

رقص و عشوه چه اشکالی داره؟ اونم واسه شوهر که خیلی هم خوبه 

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
ولع کن بابا ی چی‌گفتن

اخه حرف یک نفر نبود چند نفر گفتن 

خدایا به علی کمکم کن خدایا میدونم برات بنده خوبی نیستم ولی تو همه امید و پشت و پناه منی خدایا به علی به فاطمه به حسن و حسین دستامو بگیر ای همه امید من تو دنیا منو نا امید نکن.

آیا این مشکله که دنبال راهکاری براش ؟! 

تقصیر خودته 

این موضوع تاپیک زدن نداشت 

میرقصی که میرقصی 

چیز عجیبی نیس

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

چون خودشون از اینکارا نکردن تو مخشون نمیگنجه جدی نگیر زندگیتو ایشالا همیشه خوشبخت و شاد باشین

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱