2777
2789

مثلا خمیازه میکشم دهنم خیلی باز میشه لپم میاد زیر دندونم صورتم پره یکم گونه دارم دندونمم شکسته بود یه مدت خیلی بد شده بود اصلا اذیتم از لپ😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرفتم  

ببین عزیرم من نمیخوام بترسونمت خدایی نکرده زبونم لال اصلا.

ولی حتما یک دکتر گوش و حلق بینی خوب برو نشون بده مادر من هم همین بلا سرش اومد شوخی شوخی شد سرطان دهان و شش ماهه داریم زجر میکشیم. چون گفتی گوشت اضافه آورده یک دکتر نشون بده حتما.

درستش کردم

اگه زخمی بیش از دو هفته طول کشید برید دکتر نشون بدید حتما.

از کم خونی هم میتونه باشه، دندون شکسته اگه درست شده باشه دیگه نباید زخم بشه یا اگر هم زخم شد خودش باید دو سه روزه خوب بشه

ببین عزیرم من نمیخوام بترسونمت خدایی نکرده زبونم لال اصلا. ولی حتما یک دکتر گوش و حلق بینی خوب برو ...

چشم میرم ولی برا من یبار اومد زیر دندون زخم شد بعدش اینجوری شد خود ب خود نبود

انشالا مادرت سلامتیش رو بدست بیاره عزیزم

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

چشم میرم ولی برا من یبار اومد زیر دندون زخم شد بعدش اینجوری شد خود ب خود نبود انشالا مادرت سلامتیش ...

ممنونم گلم انشالله به دعای شما ❤️❤️

بله قطعا که مشکلی نیست برای راحتی خیالمون گفتم.