2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو برده ای یا انسان آزاد؟

متعجبم از این عقیده . مهم ترین اصل زندگی مشترک اخلاقه(که شامل محبت و مشورت و ازخودگذشتگی و انسان دوستی و توجه به نظرات طرف مقابله)

تو یه ادم بی شخصیت و مرد سالار زورگو میخوای 

دعا کردن نمیخواد که 

پررررره 

هر زنی یه روحیه ای داره شما روحیه مطیع داری پس برات راحته همه چی 

ولی یکی مثل من که مطیع نیستم بیشتر دعوا هامون سر اینه که من می‌خوام برم فلان جا شوهرم میگه نه و دعوامون میشه چون بدم میاد کسی دستور بده بهم 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ولی بعد یمدت اطاعت کردن دلتو میزنه 

نمیخوام ذوقتو کور کنم ولی کم کم شما به کنیز و ایشون به ارباب تبدیل میشه مثلا میگه یه چایی بیار 

چایی آوردی میگه چرا دیر آوردی زود بیاری میگه چرا رنگش زیاده چرا رنگش کمه 

رنگش خوب باشه میگه چرا سرده داغ بیاری یهو میپاچه تو صورتت میگه این چایی قابل خوردنه ؟!

دعا کن کسی نصیبت بشه که حس مرد و تکیه گاهی درش وجود داشته باشه ولی اول از همه انسان باشه شما هم خوبه که مدارا داشته باشی ولی اطاعت برای طرف مقابل غرور و قدرت میاره که قدرت اگه زیاد بشه باعث ظلم میشه و طمع بیشتر شدنش میاره

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

همسر من بالاتر از معیارها و خواسته هامه 

اما اونی که شما میخوای اسمش همسر نیست ، اربابه و شما هم مجبوری برده باشی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

زندگی با این شخصیتی ک گفتی خیلی سخت ب نظر میرسه.  زن هم برده نیست ک فقط اطاعات کنه نهایت ۵ سال ...

نه دیگه چرا باید عزت نفس ادم زیر سوال بره ؟ وقتی همیشه به همچین مردی احترام بذاری و اقا صداش کنی بهش بگی چشم و همیشه لبخند تحویلش بدی خوشرو باشی اونم خیلی مقتدر باشه تماما تکیه گاهت باشه خونه زندگی خوب برات فراهم کنه و ازهمه‌ مهم تر همیشه مراقبت باشه 

بچه نیستم ۲۵ سالمه خاهشا مسخره ام‌نکنید این دعای هرروز هرشب من از خداست 

پس جواب بده مادرت مریض باشه دو ماه باشه ندیده باشیش اجازه نده بری دیدنش راضی هستی؟ بچه ات نوزاد باشه نصف شب از درد کولیک جیغ بکشه بگه ارومش کن راضی هستی ؟ اینجور زندگی رو میتونی تحمل کنی؟

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

پرام 😬

این حرفهایی که گفتی روحیات یه زن خاورمیانه‌ای ۲۰۰ سال پیشه. ۲۰۰ سال دیر به دنیا اومدی خاتون

زنهای امروز شخصیت مستقل دارن، قدرت تصمیم و اراده دارن، از حرف زور شنیدن خوششون نمیاد و آزادی عمل میخوان

احتمالا توی یه محیط بسته رشد و زندگی کردی تا الان

من دوست داشتم با یه انسان شریف ازدواج کنم که مثل خودم سالم زندگی کرده باشه و تجارب گوناگون نداشته باشه و تو خانواده سالم درستی تربیت شده باشه و افکار ارباب و برده نداشته باشه، همونطور هم شد.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "