2777
2789
عنوان

خانم های متاهل یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 95 پست

به نظرم منظور اسی این که همسر آیندش مقتدر و با جذبه باشه  در حین این که اخلاقش خوبه.  نه ازاین مردای لوس و هرو کری که مدام میخندن یا زن ذلیلن یا حس تیکه گاه بودن نسبت بهشون نداری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه چرا باید عزت نفس ادم زیر سوال بره ؟ وقتی همیشه به همچین مردی احترام بذاری و اقا صداش کنی بهش ...

مگه نگفتی متاهل ها جواب بدن. همه متاهل ها دارن میگن این جور مردی مرد زندگی نیست. 

اینایی ک میگی بیشتر شخصیت رمان هست. ادما تو زندگی واقعی ارباب و رعیت که نیستن.  همسر و برابر هستن. 

خدایا شکرت. 

ببخشید ببخشید بخدا من بی ادب نیستم ولی جدا حالم بهم خورد

اطاعت و مطیع و...

دوره این حرفا گذشته

یکیو پیدا کن رفیق روزای غم و شادیت باشه

باهاش بگی بخندی تو سرو کله هم بزنید،بازی کنید،بدوید

مسافرت برید،فیلم ببینید،رو کولش سوار شی دور خونه بچرخونتت

صدای قهقهه هاتون بره تا آسمون...

اینا چیه میخواید

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی.کاربری قبلیم مال سال ۹۳ بود،به دلایل امنیتی 😁از نی نی یار خواستم پاکش کنه
نه دیگه چرا باید عزت نفس ادم زیر سوال بره ؟ وقتی همیشه به همچین مردی احترام بذاری و اقا صداش کنی بهش ...

چقد مجردی منم از این فکرا داشتم🥺😂رمان گونه فکر میکردم

در واقع ازدواج یه معامله س که اگه آگاهانه معامله رو پیش نبری می بازی دو طرف باید شرط و شروط و شرایط شون رو ذکر کنن و خواسته هاشونو کامل بهم بگن اگه نشد معامله ای هم صورت نگیره بهتره وگرنه تهش جداییه

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

خب شما چه کار کردی که بالاتر از معیار هات گیرت اومده ؟دعا کردید و قران خوندید ؟

من اصلا ذره ای اعتقادات مذهبی ندارم 

همسرم مذهبی بود که مثل من شده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببخشید ببخشید بخدا من بی ادب نیستم ولی جدا حالم بهم خورد اطاعت و مطیع و... دوره این حرفا گذشته یک ...

خب من این مدلی زیاد دوست ندارم دوست دارم بهش بگم چشم اقا صداش کنم  مطیعش باشم و همیشه رابطه مون با احترام باشه زیاد صمیمی نباشه

یه لحظه دلم خاست زنم بشی بعد یادم افتاد شوهر دارم🤦😂

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
پس جواب بده مادرت مریض باشه دو ماه باشه ندیده باشیش اجازه نده بری دیدنش راضی هستی؟ بچه ات نوزاد باشه ...

یا ارباب عصبانی اتاق رو ترک کنه بگه صدای بچه گوش خراشه😂🙄

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

خب من این مدلی زیاد دوست ندارم دوست دارم بهش بگم چشم اقا صداش کنم  مطیعش باشم و همیشه رابطه مون ...

اینی ک تو میگی یه بابای جوون هست.  نه همسر.به نظرم ناخوداگاه دنبال یه بابا داری میگردی. 

خدایا شکرت. 
خب من این مدلی زیاد دوست ندارم دوست دارم بهش بگم چشم اقا صداش کنم  مطیعش باشم و همیشه رابطه مون ...

نمیدونم آدما فرق دارن ولی اگه همسر من مشابه افکار شما باشه

قرار باشه باهاش صمیمی نباشم و بگم چشم آقا

فکر کنم فقط عمرمو سوزوندم و هیچی از زندگی نفهمیدم 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی.کاربری قبلیم مال سال ۹۳ بود،به دلایل امنیتی 😁از نی نی یار خواستم پاکش کنه