2777
2789

کسی اطلاعی داره بچه ها؟ 

الان شلوغه حوصله ندارم برم همم اینکه پارسال من 29 اسفند رفتم همه حراج زده بودن قیمتا خیلی خوب بود ففط خیلی شلوغ بود اول فروردین بازه؟ 

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار ۱۵ خرداد فقط عمده میفروشن؟‌ یعنی برای عید نمیشه برم واسه خودم خرید کنم ؟

ن بابا تک فروشن قیمتاش خیلی خوبه

واقعااا من تاحالا فکر میکردم عمده فروشن بخاطر همین نمی‌رفتم 

همه میخوان خرید کنن پایین ترین قیمت میرن بازار! چطور نمیدونستی؟ مانتو اینا میخوای دلگشا خرید کن خرید خورده ریز اینا یا شلوار لباس زیر برو راسته بازار خرید کن

همه میخوان خرید کنن پایین ترین قیمت میرن بازار! چطور نمیدونستی؟ مانتو اینا میخوای دلگشا خرید کن خرید ...

ببخشید من میخوام بیام یه روزه تهران خرید وسریع برگردم به نظرتون کجا بیام سریع و راحت خرید کنم چون وقتم کمه صبح بیام شب برمیگردم خدا خیرت بده راهنماییم میکنی؟؟

همه میخوان خرید کنن پایین ترین قیمت میرن بازار! چطور نمیدونستی؟ مانتو اینا میخوای دلگشا خرید کن خرید ...

اخه یبار از دوستم پرسیدم گفت ۹۰ درصدشون عمده فروشن دیگه منم ولش کردم، امسال ک خرید کردم میذارم تابستون میرم بازار مرسی عزیزم که گفتی 💖

این کاربری دست دو نفره.‌
ببخشید من میخوام بیام یه روزه تهران خرید وسریع برگردم به نظرتون کجا بیام سریع و راحت خرید کنم چون وق ...

والا الان دم عیده خیلی شلوغه بازار هم خیلی خیلی شلوغه ب سختی بشه آدم راه بره نمیدونم کجا بگم بری😕