2777
2789
عنوان

آیا بنظرتون این رابطه خیانته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 104 پست
بشین به الکس بگو نزار ازت ناراحت بشه مردا بروز نمیدن تو باید بهش بگی دیگه هیچ حسی به شوهر سابقت ندار ...

بله نباید الکس رو یادم بره و در حق اون ظلم بشه.

با این همسر سابقی که نگرانشم و هنوز امید داره و حالا بهم انگ خیانت هم میزنه چه کنم!

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
اولا از ادبیاتتون خوشم نیومد ولی این توضیح رو میدم که شاید عجولانه قضاوت کرده باشب الکس جزئیات ر ...

ببین یعنی تو مبخوای بگی عاشقانه ازدواج نکردین؟ اصن پس جرا ازدواج کردین؟ 

دوما شوهرتون اگه حای الکس بود و الکس جای شوهرتون بود آیا اصن شوهرتون قبول میمرد که با زنی که هنوز به صورت قانونی جدا نشده بره زیر یه سقف والکس میشست همین طوری نگاه می‌کرد شما طلاق عاطفی گرفتین دلیل نمیشه اینو مجرد بود خودتون بدونین 

ناسینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله نباید الکس رو یادم بره و در حق اون ظلم بشه. با این همسر سابقی که نگرانشم و هنوز امید داره و حال ...

واقا بهت میگه خیانت کردی😐 خودت بکش کنار بسپار به الکس بگو اگه جلب رضایت خداست برو خوبش کن تو خودت در آخر ضربه میخوری 

شما تو این مدت فقط تو کاغذ و سند ازدواج به هم مرتبط میشدین

چه خیانتی؟

تعهدی اگه بود تو سختی ها باید کنارت میبود

بهتره جدا شی رسما و پرونده زندگی قبلیت رو کامل ببندی و برچسب خیانت هم نزن به خودت عزیزم

عشق و تعهد تو دل ادمه،تو رفتارش،تو کاراش

تو این مدت اون ادم پشت شما بود؟متعهد بود به اخساست؟تازه داری از سختی ها در میای به خودت انگ خیانت نزن و موو آن کردن اون هم به خودش مربوطه،همونطور که شما تنها از سوگ از دست دادن پدرت بر اومدی اونم از پس این سوگ بر میاد

ببین یعنی تو مبخوای بگی عاشقانه ازدواج نکردین؟ اصن پس جرا ازدواج کردین؟  دوما شوهرتون اگه حای ...

من واضحا گفتم عاشقانه ازدواج کردیم.

الکس میدونه که پرونده طلاق داریم و من چند سال بود ندیده بودمش و شرایط دادگاه‌های ایران رو توصیح دادم.

بهم اعتماد کامل داره و تا حالا چیزی ابراز نکرده. ولی قبول دارم بیشتر باید مراقبش باشم.

الان چالش اخلاقیم این موضوع خیانته. من میدونستم که همسر سابقم دوستم داره و الان چون که آسیب پذیر و ضعیفه و مقصر رو من میدونه که با ممنوع الخروجی تحقیرش کردم و هنوز براش تموم نشدم مجبورم بهش فکر کنم.

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
بله الکس فوقالعاده با شعوره و فقط نگران منه. من خودم نمیتونستم مثل اون باشم. اگه میتونستم کلا ا ...

تعریف خیانت یعنی شما علاوه بر کسی که زیر یک سقف زندگی می کنید و با هم منافع مشترک دارید و رابطه عاطفی و جنسی باهم دارید با فرد دیگری وارد رابطه بشید. این حالت در مورد شما صدق نمیکنه. 

واقا بهت میگه خیانت کردی😐 خودت بکش کنار بسپار به الکس بگو اگه جلب رضایت خداست برو خوبش کن تو خودت د ...

آره منم برام حرفش وقیحانه بود اول، ولی اون خیلی خوب منو میشناسه و نقطه ضعف رو میدونه، با احساس گناه دادن.

تنها دلیلی که مجرای ارتباط رو باز گذاشتم اینه که شاید بمن نیاز داشته باشه تو مریضی.

من خودم بعد فوت پدرم تو این شهر بی یار و همدم و مطلقا تنها بودم و میدونم که بیماری و تنهایی چقدر ترسناکه.

بله، درسته که من دلم تایید میخواد،  ولی نمیخوام خودم رو گول بزنم و طوری واقعیت رو تحریف کنم که ...

از نظر من ذره ای خیانت در حق همسر سابقتون نکردین، چون شاید ازدواج و معیار تعهد در ایران اسمی باشه که تو هنوز تو شناسنامه هست ولی در واقعیت تعهد و عشق و کیفیته اصل رابطه هست که نشون میده این رابطه تموم شده یا حثهیر.

وقتی شما سالها نه رابطه احساسی و حمایتی داشتید نه رابطه جنسی، جدا زندگی میکردید، دغدغه ها و برنامه های متفاوت برای زندگیتون داشتید، وقتی طرفتون حتی برای دیدن شما هم نمیومد معلومه که این رابطه تموم شده. به این فکر کنید که اگر ایران بودید و این شرایط براتون تکرار میشد ممکن بود پروسه طلاقتون اینقدر طولانی باشه؟ من یقین دارم که همون سال اول حدا شده بودید و هرگز کار به جایی نمیرسید که حتی بخوایید خونه جدا بگیرید!!

پس مطمئن باشید اگر هنوز ایشون رو به اسم همسر تو شناسنامتون دارید همش به خاطر عوارض غربت هست نه علاقه.

تمام حسها، رابطه ها، خوشی ها و غم های مشترک این رابطه خیلی قبل تر تموم شده و بهتره بگید که جدایی شما سالها پیش اتفاق افتاده. این فقط یک دلیل کلی بود کع گفتم ولی جزییات خیلی بیشتری هم میشه گفت که نشون میده شما به رابطتون خیانت نکردید فقط شرایط پیش اومده رو برای خودتون هضم کردین و سعی کردین با شروع رابطه سالم جدید از افسردگی نجات پیدا کنید که به نظرم درست تربن کار بود.

شما تو این مدت فقط تو کاغذ و سند ازدواج به هم مرتبط میشدین چه خیانتی؟ تعهدی اگه بود تو سختی ها بای ...

ممنون عزیزم از پیامتون.

من همینطور فکر میکنم.

متاسفانه پرونده طلاق پیچیده شده و دست من نیست.

من تمام تلاشم زو میکنم که احساسات و حق الکس رو در نظر بگیرم و اجازه بدم همسر سابق باور کنه که دیگه برگشتی نیست. که دیره.

متاسفانه از لحاظ روحی نمیتونه مووان کنه. دلم براش میسوزه خیلی. از زندگی عقب افتاده و به کمک احتیاج داره.

تعریف خیانت یعنی شما علاوه بر کسی که زیر یک سقف زندگی می کنید و با هم منافع مشترک دارید و رابطه عاطف ...

درسته، میدونم که اونم ته دلش اینو میدونه ولی بمن میگه ما تا وقتی احتمال برگشت داشتیم خیانته.

وقتی ازش میپرسم با اون شرایط واقعا توقع داشتی تنها بمونم تا آینده نامعلوم بخاطر این احتمال ناچیز واقعا چیزی نداره بگه

درسته، میدونم که اونم ته دلش اینو میدونه ولی بمن میگه ما تا وقتی احتمال برگشت داشتیم خیانته. وقتی ا ...

احتمال برگشت رو الان داره میگه. کسی که احتمال برگشت میده هیچوقت نمیگه میتونی بری دیت کنی. پس اون زمان از شما بریده بوده و الان شاید پشیمون شده که اونهم میتونه بخاطر شرایط روحی و جسمیش باشه.

ممنون عزیزم از پیامتون. من همینطور فکر میکنم. متاسفانه پرونده طلاق پیچیده شده و دست من نیست. من ت ...

عزیزم بهتره به فکر زندگی خودتون باشین و دیگه نگران همسر سابقتون نباشین

به اندازه کافی فرصت برگشت بوده اینطور که گفتین

دیگه مسئولیت انتخابش با خودشه

اوشونم یه مدت که بگذره موو ان میکنه و میره سراغ زندگی خودش

از نظر من ذره ای خیانت در حق همسر سابقتون نکردین، چون شاید ازدواج و معیار تعهد در ایران اسمی باشه که ...

خیلی پیامت برام آرامش بخش بود، انگار یکی صفحه صفحه زندگیم رو با دقت خونده. تک تک جملاتتون دقیقه. 

خیلی ممنون که وقت گذاشتی و اینو نوشتی، باید سیو کنم یادم نره:)

امیدوارم در دادگاه این ادعا رو نکنه، ولی مهم نیست. من بدتر ازیناشو گذروندم.

احتمال برگشت رو الان داره میگه. کسی که احتمال برگشت میده هیچوقت نمیگه میتونی بری دیت کنی. پس اون زما ...

بله دقیقا. خودش اذعان داشت که اون زمان واقعا منو نمی‌خواست.

الان همونطور که گفتید بخاطر شرایط روحی و تنهاییشه، به خودشم گفتم و واقعا امیدوارم که حداقل از لحاظ جسمی خوب باشه که روانش کم کم ترمیم بشه و بتونه به رندگی برگرده