2777
2789
عنوان

جهیزیه پای خونوادس یا خود شخص؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست

من خونوادم خریدن ولی اگه شاغل بودم قطعا تا جایی که میتونستم خودم میخریدم ،بالاخره اینهمه سال زحمتمونو کشیدن 

من که واقعا دلم نمیاد زحمت بندازمشون 

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
آره عزیزم وگرنه مریض نیسم انقد قرض رو دوشم ببرم خونم 

اینم یه حرفیه ولی بستگی باز به خانواده داره اگه بااات بد تا میکنن اصلا به قول نامزدم بهشون رحم نکن😂

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل مهمت و بخر مثل اتو جاروبرقی کتری قوری قابلمه و... 

غیر مهم ها هم بعدن تو زندگی بخر مثل چای ساز بخارشو ماکروفر و...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

مادربزرگ من یک نوه اش را خیلی دوست داشت 

وقتی شام نخورده می خواست بره

محکم به در می چسبید و می گفت تا شام نخوری نمی‌گذارم بری

ممکنه شما جایی شام نخوری بگن اوکی اصرار نمی کنیم.

جهیزیه هم همینه 

پدر و مادری که دلشون بخواد با ذوق و شوق و بی منت میخرن.

ننگ هم نمیدن

درسته کسی به این قانون عمل نمیکنه ولی میگم که اطلاع داشته باشید 👇

مقصود از جهیزیه، اسباب لازم برای شروع زندگی مشترک است و بر اساس قانون جهیزیه، تهیه جهاز بر عهده مرد می باشد. چراکه قانون گذار، در ماده 1107 قانون مدنی، اسباب و وسایل زندگی را از مصادیق نفقه زن دانسته و مردان را مکلف به پرداخت نفقه می داند؛ بنابراین، زنان، الزامی به تهیه جهیزیه ندارند.

فکر می کنم فرقی نکنه در هر صورت پای خانواده ست مگر این که خود شخص نخواد

ببین شخصو به کجا رسوندن که نمیخواد 

فرض کن نامزدی و نامزدت اومده و مادرت بهت میگه براش شام نیمرو بده با اینکه میدونه من غذای خوب براش درست میکنم اونوقت چه برداشتی میکردی؟ کاش بچه های دیگم نظرشونو بگن چون خیلی ناراحتم از واکنش مادرم

میشه رابطتو با خونوادت توصیح بدی شده تو رو برنجوننت

خب ۲تاتیله بندازتوی سینی گردوبچرخون

گاهی بهم برخوردمیکنندویه تیکه ازیک تیله ممکنه جدابشه

دیگه ماانسانهاروی زمین گردیم

حتمابهم برخوردمیکنیم وشایدناراحت بشیم

بله ناراحتی بود

ولی مادرم چون برای۲خواهرم خیلی سختی کشیدن ومن توی خونه بودم به همسرم گفتم انتظاری ازمادرم وپدرم ندارم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
درسته کسی به این قانون عمل نمیکنه ولی میگم که اطلاع داشته باشید 👇 مقصود از جهیزیه، اسباب لازم ب ...

عزمزمه من تابع این مقررات نیستم منو همسرم اولین و آخرین قانونمون همینه که با تلاش هم همچیو بدست میاریم و میدونم بگم خودت بخر بی شک همه چیو خودش تهیه میکنه ولی خب خیلی این خوشایند نیس بلاخره شریک و همدم و همسفرمونه

ببین شخصو به کجا رسوندن که نمیخواد  فرض کن نامزدی و نامزدت اومده و مادرت بهت میگه براش شام نیم ...

در صورت نبودن مواد اولیه کافی آدم میگه خب نیست دیگه چی کار کنم اینم که غریبه نیست عضوی از خانواده ست

ولی وقتی هست! 

یجورایی توهین به نظر من 

از قدیم پدر ومادرها جهیزیه دختر رو دادن و هیچ منتی هم برای دختر نداره وظیفه است برای پدر ومادر در اصل سربلندی خودشون هم هست . چرا باید نتونی قبول کنی اینکه تااین حد مستقل هستی خوبه ولی بعنوان دختر اون پدر ومادر یه حق مسلمی هم داری ازش استفاده کن و برحرفها ومنتهای که فکر میکنی حالابعده ممکنه باشه توجه نکن و به این فکر کن که هرچقدر از لحاظ مالی قوی باشی پیش خانواده شوهر برات حتما بهتر خواهد بود تااینکه کسری باشه خودت هم بگیر بزار خانواده هم کمک کنند توپ توپ برو سر زندگی ضررش مال من خیرش ماله تو.

درسته کسی به این قانون عمل نمیکنه ولی میگم که اطلاع داشته باشید 👇 مقصود از جهیزیه، اسباب لازم ب ...

همون قانون اجازه ی چهار عقدی و چهل تا صیغه به مرد داده

قوانین ما قدیمی ان عزیزم

مال ۱۴۰۰ سال پیش اعراب بادیه نشین

در صورت نبودن مواد اولیه کافی آدم میگه خب نیست دیگه چی کار کنم اینم که غریبه نیست عضوی از خانواده ست ...

حتی آجیمم گف میخوای واسش شام بزاری اصلا انقد دلم شکست گفتم واقعا یه بشقاب غذا چیه که راضی نیسین از اینجا بخوره بره باورتون میشه بیشتر مواقع از سرکار برگشتنی رفتم خودم وسایل خریدم میوه گوشت حتی به اونم حرف بارم میکنن

از قدیم پدر ومادرها جهیزیه دختر رو دادن و هیچ منتی هم برای دختر نداره وظیفه است برای پدر ومادر در اص ...

آخه چن وقت پیش آبجیم بهم هر چی تونست بارم کرد که چقد پیش ما از جهیزیه میگی  الان از خونمون قهر کردم اومدم خونه مادرشوهرم انقد که حالمو بد کردند