2777
2789
عنوان

جهیزیه پای خونوادس یا خود شخص؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست
حرف خواهرت نباید تورو ناراحت کنه . البته از همون خواهرت میپرسیدی که چرا اینجوری بهت گفته و علتش چیه ...

ن۶ حسادت نیس بلخره من خواهرشم 

من قبل از این حرفش داشتم براش عیدی میخریدم از سرکار برگشتنی اومدم خونه که اینو حرفو بهم زد که چرا مثلا پا میشی به نامزدت غذا درست میکنی فهمیدم یعنی اینو میگه که زیاد هزینه رو دست ما نذار منم گفتم یعنی انقد سخختونه یه شام بخوره تو خونمون البته نامزد من ۴ روز در هفته میاد خونمون حقم میدم ولی خب واقعا منم درک کنند که یه تنه تلاش می‌کنم جهیزیمو میخرم بعد شب که شد یه کلیپ فرستادم از نداشتن خانواده حمایت گر و پایینش نوشتم الان آدما شیطان صفت و دو رو شدند که از دستم شاکی شد و هر چی بود بارم کرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار روز در هفته تو نامزدی خواهر من یکم زیاد نیست؟

هر چقدر هم عاشق هم باشید برای اطرافیان قابل درک نیست شما زن وشوهر هستید و براتون خسته کننده نیست ولی قطعا برای بعضی از افراده خانواده سخته که یکی رو که سابق  عصو خانواده نبوده وتازه داره قاطی میشه  رو هر روز بخوان ببینید حالا من کلمه تحمل رو بکار نمی‌برم.  برید بیرون دور روز در هفته دوروز هم بیاد خونه آتون متعادل رفتار کنید انشالله زودتر برید سر زندگی و این مشکلات دیگه وجود نداره.

درضمن شما هر چقدر هم که ناراحت باشی حق نداری تو بحث خانوادگی از کلمه شیطان صفت و.... استفاده کنی خانواده بزرگترین حامی و بهترین پشتوانه برای شما هستن نباید بخاطر یه موضوع ساده همچین بی احترامی بهشون کنی .فقط باارامش ومحبت رفتارکنید خیلی بهتره

چهار روز در هفته تو نامزدی خواهر من یکم زیاد نیست؟ هر چقدر هم عاشق هم باشید برای اطرافیان قابل درک ...

ما یه طبقه  بالا داریم و خیلی مواقع سعی کردم هزینه های خوردو خوراکمو اونجا تامین کردم 

عزیزم ۶مونجور که ما دیگرانو درک میکنیم توقع داریم دیگران مارو درک کنند وقتی ۳۰۰ میلیون چک کشیدم بیرون و هنوز یه یه قسمت از جهیزیه مونده باشه

سلام.

به هر حال بنطر من بهتره که با خانواده خودت میانه ات رو همیشه خوب نگه داری چون تو زندگی مشترک گاهی اختلافاتی پیش میاد که حمایت همین خانواده وپشتوانه خانواده خیلی خیلی تاثیر گدار خواهد بود . انشالله که به حق علی هیچ وقت مشکلی نداشته باشید ولی این فکر رو بکن که همیشه آدم با شریک زندگیش رابطه حسنه نداره اوایل بدلایلی که خودتون بهتر میدونید فکر میکنی. دنیای تو همین یک نفر هست ولی زمان که بگذره نه اون گرمی و لطافتها کم رنگ میشن و ایرادات شروع میشه متاسفانه که البته طبیعی هست اگر کنترل خودمون رو داشته باشیم برای همه هست ولی اگر خیلی امروز از خانواده خودت دور بشی فردا که بهشون نیاز داری شرمنده میشی خدای نکرده . متعادل رفتار کنید خواهرم نه انور رو خیلی بچسب که اینور رو فراموش کنی و نه برعکسش