2777
2789
عنوان

جهیزیه پای خونوادس یا خود شخص؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونوادم خریدن ولی اگه شاغل بودم قطعا تا جایی که میتونستم خودم میخریدم ،بالاخره اینهمه سال زحمتمون ...

کاش با منم انقد خوب بودن که این حرفو میزدم  و دختری بودم که همه هزیناشو خودش به جون خریده ولی خب مادرم بیشتر مواقع میگه از من توقع نداشته باش من هیچی ندارم بت بدم خوب منمن آدمم خسته میشم

کاش با منم انقد خوب بودن که این حرفو میزدم  و دختری بودم که همه هزیناشو خودش به جون خریده ولی خ ...

چی بگم عزیزم ....

ولی از ته دلم امیدوارم رابطتون خوب شه باهم 

ولی خب هرکی صلاح کار خودشو بهتر میدونه خودت ببین اوضاع چجوریاس و چی برات بهتره 

امیدوارم خوشبخت بشی ❤️❤️❤️

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
امیدوارم عادت بد باشه تا تبعیض

نه عادت بده تبعیض نمیشه گف 

ولی خب من جهیزیه نخواستم میگم چرا تا وقتی که پیشتونم دل می‌کنید بابل یه غذا چیه آخه واسه اونم چشاتون درشت میشه شاید من یه ماه تو خونم نون نداشتم بخورم و اومدم خونه پدری آیا اینجوری ازم حمایت میشه!؟