2777
2789
.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام، شاید عزیزم از اونا باشه که باید توی آب کمی ولرم قرار بدین تا چسب پشتش فعال بشه، یه کوچولو یه گوشش رو کمی خیس کنین ببینین چی میشه، یک مدل هم هست روی محل قرار میگیره بعد با اسفنج نمدار روش کشیده میشه
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
چرا باید داشته باشه من خریدم داشت
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من زده بودم دوسال پیش خسته شدم امسال عید کندمش. اونا حالت برچسبی دارن.کاغذ پشتشو با ناخن بلند کن بعد از گوشه ی اجاق گازت آروم آروم شروع کن به چسبوندن
اگر فریاد بزنی به صدایت گوش میدهند و اگر ارام بگویی به حرفت گوش میدهند پس قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را