2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی یه سوال

578 بازدید | 12 پست

اینو جدی میپرسم خواهشا جدی جواب بدید😂🤦🏻‍♀️

من شنیدم پارک دانشجو تهران جای خیلی خطرناکیه و آدمای نامناسب و نادرستی اونجا رفت و آمد میکنن و اصلا جای امنی نیستش و یک خانم تنها نباید تو اون پارک تردد کنه چون براش ناامن و مشکل سازه

میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟واقعا انقدر خطرناکه جاش یا نه شایعس و اینطور نیست که میگن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست میگن نیا 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کرج زندگی میکنم،ولی قبلا یه بار رفته بودم اونجا واسم مزاحمت پیش اومد یکی از دوستام گفت اونجا به یه چ ...

من تفاوتی ندیدم

با دوستامم سه بار و تنها دو

بار رفتم هیچ چی ندیدم

اون نگاه دقیقو هرجایی بذاری یه چیزایی میبینی که میشه گفت انحراف، فساد و ... خطر و ناامنی

فقط اونجا اگه ۵ سال پیش رفتار بقیه غیرعادی بود الان همه جا شبیه ۵ سال پیش اونجا شده

به نوعی میشه گفت اونجا یه ذره جلوتره تو تغییر جامعه، فقط من ی حس یه جوری اونجا نسبت به رفتار بعضی از ادما دارم زن و مرد هم نداره هردو و بعد از اونجا مناطق حاشیه‌ای 

همه چی هم بستگی به تیپ و مدل رفتاریت داره باید متناسب با هرجایی لباس پوشید  

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون