2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9714 بازدید | 244 پست
خداروشکر شما خواهر داری من دوتا خواهر دارم جرات نمیکنم از کوچک ترین  مسئله زندگیم بهشون بگم اول ...

خواهر بزرگمم چون مثل منه ومادرم برااونم خیلی جاها کم گذاشته منو میفهمه 

کاش از الان دنبال این باشید که از این به بعد مامان خوبی باشید براش جبران کنید مشاور برو پادکست گوش ب ...

ممنون عزیزم...امیدوارم ...ولی من چون تو دوران کودکی اذیت شدم روانشناس گفت دچار تروما شدم متاسفانه و باید درمان کنم خودم را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا خودتو اذیت میکنی اگر می بینی خیلی اذیت میشی خودتو با پایینتر از خودت مقایسه کن حالت بهتر میشه ...

یادم میر سرم توزندگی خودمه یهو یه کاری میکنن یادم میاد پدرشوهرم رفتیم خونه مامانم گوسفند به یه مناسبت گرفته بودن براشون قربونی کرد پوست کرد دریغ از یذر گوشت که بهشون برای حداقل تشکر بدن حتی به ماهم ندادن بعد چندروز پیش پدرشوهرم گوسفند کشتن دادن یکم براشون ببریم به خدا خجالت کشیدم انقد تودلم ناراحت بودم اصلا دلم نخاس ببرم

اونم چه شانسی واقعا یه دوست صمیمی دارم خانوادگی رفت اماداریم بعداین دانشگاه که میرفت خوابگا میگفت ما ...

خواهر منم همینجوری بود راه دور درس میخوند منطقه ما اونموقعه نمونه نبود بابام نمیرفت دنبالش🫠 یا پدر مادر من هیچ موقعه حمایتم نکردن گفتم برم خیاطی نزاشتن بعدا شوهرم نزاشت دانشگاه شوهرم گفت نمیزارم بری پشتم در نیومدن هم این که ی خواهر و ی همسر خوب داری خیلی جلویی فکر نکنی از بدبختیام میگم فقط میخوام فکر نکنی تنهایی انگار من هم تو زندگیم خوشختی های بسیار دارم و همچنین مشکلات پایان ناپذیر به نظرم این دوتا لازمه زندگی همه انسان ها هست

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
به خدا هرموقع یادم میادناخوادگاه گریم میگیر بعد این ماجرا بهش گفتم چرااینکارو کردی برداشت گفت حقت بو ...

ببین من میرم پیش روانشناس گفت هر فکر اذیتت میکنه بنویس و بعد جاتو عوض کن و یه جواب عاقلانه جلوش بنویس اینجوری فکر از ذهن روی کاغذ میاد و آرومتر میشی...مدیتیشن کن

شاید باورتون نشه من بااشوهرم همیشه درمورد این چیزادردل میکنم واون اصلا قضاوت نمیکن تازه دلداریمم مید ...

بنظرم پیش همسرتون هرچقدرررر هم که خوبه از خانوادتون هرچقدرم ک بد اصلا نگو این خیلی اشتباه بزرگیه با خواهرت اشکال نداره اما پیش شوهر نگو 

ببین منم مامانم اینجوریه اما من حق میدم بهش تازه جاریم وضع ماللی شوهرش از مال من بده خانوادش زیاد میدن و مادرشوهرمم بهش همه چیمیده اما من خداروشکر میکنم خدا بهم میده که نه محتاج مادرمم نه مادرشوهرم دغدغه تو عوض کن چون هرچی حساس بشی بیشتر ناراحت میشی مثلا من بعضی اوقات یه چیز میخرم میگم مامان تو بده شوهرم یا مادرشوهرم فک کنن خودش داده  شاید جاریم یکی مثل تو باشه فک کنه چه خانواده ای دارم که هدیه میخرن برام  

این ی مثال .وگرنه ادم واقعا عقلش میرسه ک خانوادش دارن یانه  و بعد توقع کنه. حرف سر اون محبتس.&n ...

مرسی که حرفمو درک کردید من حتی توعقدم میدیدم مامانم چیزی برام نمیخر خودم میرفتم میگرفتم شوهرم پولشو میداد اماخواهرکوچیکم خودش اختیاراینو دار بربخر مامانم برحساب کن 

یادم میر سرم توزندگی خودمه یهو یه کاری میکنن یادم میاد پدرشوهرم رفتیم خونه مامانم گوسفند به یه مناسب ...

میتونی با همسرت در میون بزاری بگی به خانوادشون بگن کاری برای خانواده شما نکنن چون شما خجالت میکشی و خانوادت نمیتونن جبران کنن

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
ببین منم مامانم اینجوریه اما من حق میدم بهش تازه جاریم وضع ماللی شوهرش از مال من بده خانوادش زیاد می ...

میدونید بحث باورکنبد کادو نیست اینا نمونه بود بحث اون کمبود محبتس اون ندید گرفتنت