2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9722 بازدید | 244 پست

شاید سنگدلانه باشه ولی چند سال دیگه همین مادر و پدرو هم نخواهی داشت(انشالله عمرشون طولانی و با عزت باشه)

چیزیو که نمیتونی تغییر بدی بپذیر

از اینکه مادر شوهر خوبی داری خوشحال باش و سعی کن خودت مادر خوبی برای بچت بشی

سخت نگیر

کنترل بعضی چیزا دست ما نیست و چاره ای جز پذیرفتنش نداریم

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

عزیزم ...کلا ازش انتظار نداشته باش وقتی میگی شوهرم خیلی خوبه برا چی از مادرت توجه میخوای بعضی مادرا هم اینجوری هستندست خودشون نیست....اینجوری فکر کنی انرژیت تحليل میره و پس فردا خدای نکرده افسردگی میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم عزیزم. اینا انگار عقده س توی دل. هرچی ام بخوای به روت نیاری باز یادت میاد

دقیقا وقتی بقیه رو میبینی روابطشونو میبینی تازه یادکمبودات میفتی به خدا هرجقدم ادم پیشرفت کنه شوهرخوب داشته باشه اگه خانواده خودش این حسرتا و کمبودا رو تودلش بزارن اون ادم تودلش همیش یه غصه ای هست

خب تو‌ شروع کن! ی بار تو بگو دلم تنگ شده

من هرموقع زنگ میزنم میگم مامان یک زنگ نزدی با جبهه میگ خب تو زنگ بزن اخه مگ مادرا نباید دلشون برا بچه هاشون تنگ بشه یا میگ شارژ نداشتم 

خیلی سخته

سخته ولی اروم اروم درست میشه فقط به چیزای خوب زندگیت فکر کن همین که شاغلی ی امتیاز مثبته سعی کن زیاد کتاب بخونی شما نیازی به توجه مادرت نداری حالا مامان من که برای همه میگیره بعد میخواد برای من ی چیز بخره خواهرم صداش در میاد چی بگم مامانم هردفعه کلی ات و اشغال میخره برای بچه های خواهرم ولی جرات ندارن برای من چیزی بخرن چون خانوم حسودیش‌میشه میگه بالاخره بچه میاره دیگه جای من بودی خودتو اتیش میزدی من از خواهرم ی رفتارا دیدم به دخترداییم میگفتم باور نمیکردن تا شب عروسیم که خودشو نشون داد خونه ما که هیچکس منو نمی بینه 

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
عزیزم ...کلا ازش انتظار نداشته باش وقتی میگی شوهرم خیلی خوبه برا چی از مادرت توجه میخوای بعضی مادرا ...

باورکن هرکدوم جای خودشو دار باورتون میشع جوری شده به اصرارشوهرم یابرای صله رحم میرم خونشون 

منم‌خیلی خودمو بخاطر این چیزا خوردم ولی فایده نداره چیزی عوض نمیشه برای ما یجوریه میریم‌مهمونی بقیه ...

واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر هدفی که دارید من اصلا نتونستم مادر خوبی باشم همیشه پسر بزرگم را می‌زد با اینکه هنوز دوسالشم نشده بود نمیدونم چرا از هرکی عقده داشتم سر بچم خالی میکردم 

سخته ولی اروم اروم درست میشه فقط به چیزای خوب زندگیت فکر کن همین که شاغلی ی امتیاز مثبته سعی کن زیاد ...

بعدعروسیم برام دعوتی گرفتن چون مامانم قهرکرده بودنیومد فک کنید تو دعوتی من خانوادا جاریم بودن ومن وشوهرم چجوری اینارو یادم بر مگ زندگی من مهم نبود چرا انقد طولش داد چرا قهرکرد رفت چرابعدش که بهش زنگ زدن بیا مریضی وبهون کرد 

باورکن هرکدوم جای خودشو دار باورتون میشع جوری شده به اصرارشوهرم یابرای صله رحم میرم خونشون 

اونا که میدونم بخدا تو از مادر مینایی من از مادرشوهر منم هر چی بگی و هر تحقیری بخوای از اون شنیدم کلا دیگه خونش نمیرم حوصله اونا ندارم دیگه انگار دنیا دست به دست دادن تا من افسردگی بگیرم و مشت مشت قرص اعصاب بخورم

شاید سنگدلانه باشه ولی چند سال دیگه همین مادر و پدرو هم نخواهی داشت(انشالله عمرشون طولانی و با عزت ب ...

دلم میخاد الان که هست مهربون باش من شبا بهش گاهی اوقات فک میکنم گریه میکنم 

واقعا بهتون تبریک میگم بخاطر هدفی که دارید من اصلا نتونستم مادر خوبی باشم همیشه پسر بزرگم را می‌زد ب ...

کاش از الان دنبال این باشید که از این به بعد مامان خوبی باشید براش جبران کنید مشاور برو پادکست گوش بده کتاب زیاد بخون پادکستای رایگان تو تلگرام زیاد هست بگردین پیدا میشه موفق باشی عزیزم

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
بعدعروسیم برام دعوتی گرفتن چون مامانم قهرکرده بودنیومد فک کنید تو دعوتی من خانوادا جاریم بودن ومن وش ...

خدایا ...ببین عزیزم اینا را که اینجا مینویسی و تو ذهنت بنویس رو کاغذ اگه هر وقت آمد تو ذهنت فوری بنویس تا اینقدر ذهنت آزرده نشه

شرایطط عینا مثل منه من اوایل ازدواج باز بهتر بود شرایطم الان کلا انگار غریبه ام بمنم هیچ وقت زنگ نمی ...

آخ واقعا همینطور مادرشوهرم میاد ازجلوخودش کلی حبوبات میخر میپز میدبهم اصلا وقتی میری خونشون میدونی که دوست دارنت دوست دارن بری خونشون ولی خونه مامانم نه انگار ن انگار بعدیه هفته رفتم

دقیقا وقتی بقیه رو میبینی روابطشونو میبینی تازه یادکمبودات میفتی به خدا هرجقدم ادم پیشرفت کنه شوهرخو ...

آره بازم تو از شوهر و خانواده شوهر شانس آوردی مواظب باش اینا رو از دست ندی