2777
2789

یعنی میشه بچه ی منم حرف بزنه راه بره😭

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه تادلت بخواد عزیزم انقد حرف بزنه مخت سوت بکشه پسرمن ۴سالش بود بزور حرف زد الان ماشالله ۲۲سالشه نگران چییی حرفم‌میزنه راهشم میره زیاد تمرین کنم گلم

لایک نکنید                      
عزیزم دکتر بردیش ؟؟

اره میگه اکسیژن رسانی تو جنینی ب مغزش کم بوده کلی هم آزمایش ژنتیک نوشته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بچت اتیسم داره ؟

ن

بچه من ده ماهگی خودش تنهایی راه می‌رفت دوسالگی هم بگم کامل صبحت میکرد شاید باورتون نشه... کلا تمام کاراش جلوتر از همه بچه ها بود الان بلوغ زودرس داره حس میکنم بخاطر همونه بلوغشم جلوتر افتاده

سه سالشه حرف زدن رو بذاریم کنار راه هم نمیره؟؟؟

درحد چند قدم میره ولی تعادل نداره خیلی هم آروم و با ترس قدم برمیداره

درحد چند قدم میره ولی تعادل نداره خیلی هم آروم و با ترس قدم برمیداره

دکترش چی تشخیص داد

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
عزیزم تو باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنی ممکنه خدای نکرده مشکلی داشته باشه چون بچه باید تا دوسالگ ...

دوکلمه حرف میزنه راه هم با ترس چند قدم میره