2777
2789
عنوان

کی بچش بعد سه سالگی راه رفته و حرف زده

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 90 پست
دختر خاله من تا چهار پنج سالکی نه راه میرفت نه حرف میزد اما بعدش به زبون دراز معروف شد . الانم خودش ...

تاوقتی حرف نمیزد فهمش چطور بود؟

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووه تادلت بخواد عزیزم انقد حرف بزنه مخت سوت بکشه پسرمن ۴سالش بود بزور حرف زد الان ماشالله ۲۲سالشه ...

شما پیش دکتر برده بودین؟چی گفته بود؟ب پسر من میگه تو دوران جنینی اکسیژن رسانی ب مغزش کم بوده وکلی آزمایش ژنتیک نوشته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
دختر خاله من تا چهار پنج سالکی نه راه میرفت نه حرف میزد اما بعدش به زبون دراز معروف شد . الانم خودش ...

دکتر نبردنش؟نگفتن علتش چیه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بچه من ده ماهگی خودش تنهایی راه می‌رفت دوسالگی هم بگم کامل صبحت میکرد شاید باورتون نشه... کلا تمام ک ...

خدا حفظش کنه

دکترش چی تشخیص داد

میگه اکسیژن رسانی تو جنینی ب مغزش کم بوده سی پی خفیفه وقتی بهش فکر میکنم قلبم تیر میکشه

میگه اکسیژن رسانی تو جنینی ب مغزش کم بوده سی پی خفیفه وقتی بهش فکر میکنم قلبم تیر میکشه

ن نگران نباش من زیاددیدم اینجور بچه ها...با کاردرمانی مداوم وتمرین توخونه ..راه میفته

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
درحد چند قدم میره ولی تعادل نداره خیلی هم آروم و با ترس قدم برمیداره

احتمال قوی باید کار درمانی و گفتار درمانی بشه چون میگی اکسیژن رسانی هم کم بوده به مغزش دوره جنینی نگران نباش ان شاالله با پیگیری های شما و لطف خدا حل میشه عزیزم، ی مامانی بود اینجا بنده خدا کلا به دلیل اکسیژن نرسیدن موقع زایمان پسرش که حدود ۶ سالش بود از گردن ب پایین کامل فلج بود شما که میگی چند قدم میره یعنی امید❤️

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ایشالله مشکلی نیس ولی اصلا ساده از کنار این قضیه نگذر سفت و سخت پیگیر باش چندین دکتر متفاوت ببر

هر روز مطب دکترای مختلفم کلی نوار مغز وام ار ای وآزمایش گرفتم دیگه دارم دیوونه میشم دردمو ب هیچکس هم نمیتونم بگم دارم میریزم تو خودم و هر روز شکسته تر از قبل میشم

خدا حفظش کنه

ممنون عزیزم به امید خدا بچه شما هم هیچ مشکلی نداشته باشه ‌.خدا هیچ پدرو مادری رو با بچش امتحان نکنه من خودم سر این بلوغش پیر شدم بخدا هزار تا مریضی روحی و جسمی گرفتم 

تاوقتی حرف نمیزد فهمش چطور بود؟

درک وفهمش از همون اول عالی بود ما ترکیم هر چیزی ب زبون ترکی یا فارسی بگم کامل متوجه میشه وهر کاری بگم انجام میده