سلام بچه ها جون، صبحتون بخیر، من نوبت مزوژل گرفتم کسی هست انجام داده باشه و راضی باشه؟ چه مارکی خوبه؟ آیا واقعا تاثیر داره؟ آخه خیلی هم گرونه، میگم نکنه انجام بدم و الکی باشه، تو رو خدا جیزی میدونید راهنمایی کنید.
عزیزم از من میشنوی اصلا کرم دست ساز نزن اصلا، صورتت داغون میشه خدایی نکرده، من کرمهای اصل و خوب هم ...
میدونم کرم دستساز خوب نیست اما مجبور شدم روی لک بزنم چون سریع ترین راه بردن لکه به بقیه پوست نمیزنم یعنی انقد حرص میخورم با پوست فکر کن چندتا کک مک بود رفتم لیزر اینطوری شد شما هم دستکاری نکن به خدا اینا فقط فکر پر کردن جیب هاشونن بوتاکس حالا دوست داری انجام بده اونم معلوم نیست چه عوارضی داشته باشه
والا مژول رو نمیدونم چون خیلی هم گرونه بعد مطمئن باش یک جلسه و دوجلسه تاثیر نداره مثلا باید ده جلسه ...
آره راست میگی، البته لیزر خیلی ریسکش بالاست، کلا کارایی که پوستت رو خراش میده خیلی ریسکش بالاست، ولی مزوژل و اینا فقط تزریق مواد هست، و اگر اثر مثبت نداشته باشه، حداقل اثر منفی هم نداره، ولی پول اگر الکی هدر بره چه فایده
میدونم کرم دستساز خوب نیست اما مجبور شدم روی لک بزنم چون سریع ترین راه بردن لکه به بقیه پوست نمیزنم ...
عزیزم کک مک که خیلی خوشکله، چرا اینکارو کردی، کرم دست ساز دکتر داده بهت یا اینکه همینایی که به اسم کرم معجزه هست میزنی؟ معجزه و اینا نزن تو روخدا، پوست افتضاح میشه
روغن نارگیل از عطاری بگیرم یا اینایی که روغن گیری دارن؟ آخه قبلا روغن کنجد عطاری میزدم اینقد روشن می ...
من از عطاری گرفتم اما گفت از این قوطی خارجیهاست که ریخته داخل شیشه میفروشه خودمم چندمدل گرفتم یکیش کلا زخم کرد نمیدونم چی بود کارخونه ای بود بهترینش همون قوطی خارجیهاست که دیج ی کالا داره گرونم نیست