2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

1384 بازدید | 23 پست

سلام خانما من دیروز رفتم سونو برای تشکیل قلب جنین گفت هفت هفته و چهار روز ولی قلبش تشکیل نشده رشدش گفت خوبه گفت دیگه بعید میبینم تشکیل بشه حالا ک تا حالا وایستادی سه روز دیگه بیا ک خیالت راحت بشه دکترمم بردم نشون دادم گفت دیگه تشکیل نمیشه باید گرمیجات بخورم ک سقط بشه 

ایا کسی شبیه من بوده خیل داغونم 

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

اکثرا توی هفته شما تشکیل میشه

ولی خب تو همین سایت صد مرتبه خوندم که گفتن صبر کردن و دوباره که رفتن قلب دیده شده

منظورم اینه اگر میخواست تشکیل بشه تا الان شده بود و به احتمال زیاد ان شاالله که تشکیل شده باشه و خطای پزشکی باشه و دفعه بعد که میری تشخیص داده بشه. تا 8 هفته صبر کن عزیزم

اکثرا توی هفته شما تشکیل میشه ولی خب تو همین سایت صد مرتبه خوندم که گفتن صبر کردن و دوباره که رفتن ...

نمیدونم واقعا موندم چکار کنم

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کن عزیزم بعضیا ۹ هفته هم تشکیل شده دو هفته دیگه صبر کن 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

به نظر منم وقتی رشد متوقف نشده دو هفته دیگه صبر کن

اگر دیگه تشکیل نشه خودت ب لکه بینی میوفتی و سقط میکنی ولی اگر نشد یعنی داره رشد میکنه

۳ روز دیگه زوده

۲ هفته صبر کن بعد برو یه سونو گرافی دیگه

نمیدونم واقعا موندم چکار کنم

هیچ کاری از دست آدم برنمیاد عزیزم فقط برای اینکه فردا نگی واای نکنه من عجله کردم صبر کن تا 8 هفته کامل بشه

درکت میکنم منم دوتا سقط داشتم که یکیش توی 12 هفته توقف رشد داشت دکتر نامه سقط داد ولی من دلم آروم نمیشد میگفتم نکنه دکتر اشتباه کرده باشه و رفتم یه مرکز دیگه سونوگرافی انجام دادم و قبلش هم هیچی نگفتم که سونوگرافی قبلی تشخیص دادن توقف رشد داشته میخواستم ببینم نظر این دکتر چیه که دیدم اونم گفت توقف رشد بعد دیگه مطمئن شدم

به نظر منم وقتی رشد متوقف نشده دو هفته دیگه صبر کن اگر دیگه تشکیل نشه خودت ب لکه بینی میوفتی و سقط ...

نمیدونم میگن هرچی دیرتر بشه بزرگتر میشه سقطش سختتر

هیچ کاری از دست آدم برنمیاد عزیزم فقط برای اینکه فردا نگی واای نکنه من عجله کردم صبر کن تا 8 هفته کا ...

هیچ کاری از دست آدم برنمیاد عزیزم فقط برای اینکه فردا نگی واای نکنه من عجله کردم صبر کن تا 8 هفته کا ...

خودمم دوست دارم وایستم 

نه من اوایل سال ۶ هفته قلب داشت ۹ هفته لکه بینی افتادم خودش سقط شد

من لک بینی اینام ندارم

دکتر گفتم من اسیدفولیکم تموم شده بگیرم استفاده کنم گفت دیگه نیاز نیس ینی در این حد ناامید میکنن

خب سونوتم گفته یه هفته دیگه صبر کن دوباره سونو بده

گفت نهایت سه روز