2777
2789

من خیلی خجالتی و درونگرام 

بخاطر اینم تا دلتون بخواد مشکل داشتم 

از وقتی دنیا اومدم تا حالا 

تو مدرسه اذیت می‌شدم مسخره می‌شدم واسم قلدری میکردن 

باهوش بودم و درسم خوب بود اما از مدرسه فراری بودم چون همیشه تنها بودم 

یه عده مسخرم میکردن یه عده دلسوزی ... 

حالا هم تو دانشگاه

من سر هر درسی استرس میکشم چون هیچکس با من هم گروه نمیشه!! و هر سری سر این داستان دارم

با اینکه منم یسری چیزای خوب دارم 

خیلیااااا بهم میگن تو نمیتونی کار کنی چون انقد آرومی 

تو نمیتونی با خانواده شوهرت کنار بیای 

نمیتونی ازدواج کنی 

نمیتونی کار کنی 

نمیتونی حتی گواهینامه رانندگی بگیری 

خسته شدم بخدا 

کاش دنیا یکم به کام من می‌چرخید 

۲۱ ساله من دارم با این چیزا سر و کله میزنم ... 

بیاید قول بدیم هرگز ناامید نشیم و ادامه بدیم🤝🏻خدا بزرگتر از این حرفاست🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو عزت نفس ت کار کن خواهری 

چندین ساله هستم هی کتاب میخونم نمیشه بعضی وقتا ول میدم خودمو حتی میگم کاش بمیرم چون از جنگیدن خسته شدم 

یسری چیزا که روزمره بقیس واسه من شده آرزو

نگران نباش. حق داری استرس داشته باشی. تلاش کن یه دوست صمیمی داشته باشی. خودت رو الویت بزار همیشه هم به خودت بگو هرکس با تو نیست ضرر کرده نه تو. کلاس های ارتباط موثری برو مطالعه کن در موردش.  ما اینا رو یاد نمی گیریم تو خانه و مدرسه. باید خودمون بریم دنبال یادگیری. 

چ ربطی به آروم بودن داره باید اعتماد به نفس داشته باشی 

ندارم خو چیکار کنم😭😭 خسته ام بخدا 

منم 21 سالمه درونگرام همش حس میکنم کول و خفن نیستم زیاد جذبم نمیشن

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

شما وقتی درمورد خودت اینجوری فکر‌میکنی بقیه ام راجب شما همینطور فکر میکنن ناخوادگاه شما باعث این مشکل شده که کسی دوستتون نداره کتاب هنرشفای درون بخون این جمله رو باخودت تکرار کن مشتاقم رها شوم ازاد شوم از افکار محدود و قوانین ناخواسته های الگوهای ذهنی ناخواداگاهم با زبون ساده تر هرجور راحتی این جمله هارو بگو و اینکه همه گفتن به مشکل میخوری به نظرم از حسادته چون بیشتر ادم ها تنش عصبی رو جس میکنن و ریلکس بودن شما باعث میشه بیشتر عصبی بشن

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
نگران نباش. حق داری استرس داشته باشی. تلاش کن یه دوست صمیمی داشته باشی. خودت رو الویت بزار همیشه هم ...

می‌دونی من تلاش خودمو میکنم اما نمیشه 

تازه با چندتا از همکلاسیام جور شده بودم سر یه ماجرایی بدشانسی ازشون جدا شدم ... 

هی تلاش میکنم کاش یکمم شانس بیارم بخدا 

منم 21 سالمه درونگرام همش حس میکنم کول و خفن نیستم زیاد جذبم نمیشن

مشکلاتی مثل منو نداری؟؟ 

ی سوال از کجا میفهمین طرف مقابلتون اعتماد ب نفسش زیاده یا کم

از لحن و صداش موقع حرف زدن از زبان بدنش مثلاً تو کلاس مشترک مشارکت می‌کنه یا نه و...

می‌دونی من تلاش خودمو میکنم اما نمیشه  تازه با چندتا از همکلاسیام جور شده بودم سر یه ماجرایی ب ...

آروم باش. ببین من خودم مثل تو هستم. نمی دونی چقدر خوبی. مطمئن باش که اینقدر خوب و با لیاقتی که خیلی ها دنبال یکی مثل تو هستند. ارزش خودت رو بدون رو خودت کار کن. بقیه میان سراغت. و یکی میاد که عاشق درونگرا بودن و آروم بودنته می‌دونه چه گنجی داره.