2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگترین اشتباه کردی

اصلا نباید دخالت میکردی

عزیزم تاپیکهای خیانت نمیخونی همون زن کم کم میشه آفت زندگی خودت

خواهشاااااا نگو نه و ... که خداشاهد ده ها مدلش دیدیم

بگو پاشو برو سر زندگیت و تمامش کن

از ما گفتن بود

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
تصمیم خودش چیه؟؟؟؟

میگه افتادم زمین دروغ میگه حتی جای سوختگی هم هست رو بدنش داشتم کمکش میکردم عوض کنه دیدم با اینکه نمیذاشت گفت خودم میتونم ولی چون دستش شکسته من کمکش کردم 

بنظرم راهنمایی اش زنگ بزن یه بزرگتر بیاد و بره باهاش دیگه ادامه شود خودشو میدونه

کسی رو نداره عمش شهرستان که اونم هیچی فقط میگه اگه کاری کنم ناراحت میشه اوضاع بدتر میشه 

بستگی به شوهرش داره که بعدا اذیتتون نکنه ولی فکر کنم ۱۲۳ زنگ بزنی راهنمایی کنن اونو

نمیدونم آدم را نی هستش و اینکه زنگ بزنی 123 خودش باید صحبت کنه که حرف نمیزنه میترسه

زنگ بزنی باید خودش حرف بزنه که حرف نمیزنه فقط میگه اگه کاری کنم ناراحت میشه اوضاع بدتر میشه 

خب تا کی میخواد خونه شما بمونه 

اینجوری که نمیشه مودبانه بفرستمش بره 

مهربونم بهش بگو عزیزم به نظرم زنگ بزنی به خانواده ات خیلیا بهتره و .. شما تا اومدن شوهرم آخه میتونی اینجا بمونی . شوهرم یکم رو اومدن آدمها تو خونمون حساسه و...