1529 مدیر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 714 عنوان موی تو غذا | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست سلام خانم ها به نظر. شما چرا و به چه علت آقایون یه تار مو تو ظرف غذا. ببنیند سروصدا. و. عصبی میشن ولی. درصورتی. که تا زمانی اون. تار مو روی. سر. هست و یا بدن. برایش میمیرن و تادحد. پرستش میپرستن ولی. کافی. همون. مو. بره تو ظرف غذا. هرچه فکر. میکنم. دلیلی. منطقی. پیدا. نمیکنم. اون. دوست. داشتن کجا. این. تنفر. کجا. مگه. آیا مو. نجس هست. اگه. اره پس. روی. بدن. آقایون. هم. پوشیده آزمو هست و خانم ها لطفاً. نظرات تون. بگید 1402/12/20 | 18:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1529 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 714 خب چه ربطی داره ما موی سر دختر یا مامانمون و میبوسیم نه ک بخوریمش با بزاق قاطی بشه موی ... عزیزم. معذرت. میخوام. میگم این. رو. ولی. خیلی. شوهرها. بودن. که. بازم. معدزت. حاضرن همون. قسمت ها. مو. رو. با دهان. لمس. کنند. و لذت. هم ببرن
آیات1383 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2359 عزیزم. معذرت. میخوام. میگم این. رو. ولی. خیلی. شوهرها. بودن. که. بازم. معدزت. حاضرن همون. قس ... من به شوهر ها کاری ندارم😑منظورم موهای خانماس که برای خانما چندشه یا صاحب الزمان تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
1529 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 714 خب بعضی وقتا ممکنه نبینیش و مشکل پیش بیاد اون مو کلی باکتری و چربی داره لای غذا قاطی بشه دیگه اون غ ... نمیدونم. واقعا. ولی. هدف سوالم. اصلا. خوردن. مونبود. فقط. تفاوت. دیدن. اون. روی. بشقاب. که. ایجاد. تنفر. میشه. و. همین. طور. وقتی. سر جای. خودشه. باعث. لذت. و زیبایی.
1529 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 714 من به شوهر ها کاری ندارم😑 منظورم موهای خانماس که برای خانما چندشه من هم. منظورم. عکس. العملی. آقایون. بود. که. زود. از کورند میرن البته. عده. ای. نه. همه. و عصبی. میسن
1529 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 714 خوب. ممنونم. از نظراتتون نتیجه. گرفتم. تا زمانی. که. موروی. سر. میباشد. جهت. زیبایی. و تمجید میشه. ولی. خدای. نکرده. جدا. بسه. از روی. موها. مورد تنفر. و. باعث. سرو صدا. و. میکروبی. بودن. اون. میشه. ممنونم. از همه. خانم ها. تشکر. که. نظراتتون. گفتید.
آیات1383 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 2359 خوب. ممنونم. از نظراتتون نتیجه. گرفتم. تا زمانی. که. موروی. سر. میباشد. جهت. زیبایی. و تمجید ... خواهش عزیزه دل😅 یا صاحب الزمان تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد