2777
2789
عنوان

موی تو غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 35 پست
شوهرمن اگ مویی ببینه چیزی نمیگه

خوب. اره. کلا. بعضی. این. جوری. هستن. یواشکی. برمیدارن و چیری. نمیگمن. ولی. سوال. من. کلی. بود. اکثریت. مخالف. و. سروصدا. میکنند تا جایی. که. من. شنیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب. اره. کلا. بعضی. این. جوری. هستن. یواشکی. برمیدارن و چیری. نمیگمن. ولی. سوال. من. کلی. بود. اکثر ...

خب آدم چندشش میشه دیگ هرکس باشه خوشش نمیاد

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من شوهرم چیزی نمیگه .ولی خودم خیلی خیلی خیلی خیلی بدم میاد .حتی ببینم یکی از تو غذاش داره مو برمی‌دا ...

آفرین. شما. که. مثلا. به. قول. خودت. حالت بد میشه. چرا. پس. زمانی. که. همون. تار. روی. سر شوهرت یا. روی. سر. خودت. هست. به آرامی. نوازش. و بوسه بر روی. اون. می زنی. ولی. علتش. چیه. که. اگه. همون. تار. مو. بیفته. این. طور. حالتون. بد. میشه.  فقط. برام. سواله ناراحت. نشی.  خواهشاً 

چون اونجا میخواد بره تو دهنم و معمولا با یک غذایی قاطی شده دیگه

خوب. عزیزم‌‌ منظورم. قبل. تو دهان. رفتن. هست. شما. میگی. تا مشاهده کنی. روی. بشقاب. دیگه. حتی. شاید. بقیه. غذات نخوری. و عوضش. کنی 

راستی. خانم ها. هرکه. روبیکا داره آیدی. بذاره تا لینک. گروه. دورهمی. زدیم. ب ای. خانم ها. اگه هم‌دوست دارید. آیدی خودم. بدم.  بیایید لینک. بدم. ممنونم 

این دیگه چه سوالیه😕

خیلی چیزا هس که چندشه 

حالا من یه سوال دارم از شما 

اگه یه موی بلند تو غذا نبینی بعد بخوریش و بپیچه دور زبون و دندون یا بپیچه دور زبون کوچیک یا اصن قورتش بدی بره پایین ، آیا چندشت نمیشه؟😕

نگو ک نه باور نمیکنم 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
این دیگه چه سوالیه😕 خیلی چیزا هس که چندشه  حالا من یه سوال دارم از شما  اگه یه موی بلن ...

چرا. عزیزم. منظور سوالم. متوجه. نشدی.  من منظورم. فقط. دیدن مو. بود نه. بلعیدن اون.  فقط. روی. بشقاب. دیدن. بود. نه. خوردن

آفرین. شما. که. مثلا. به. قول. خودت. حالت بد میشه. چرا. پس. زمانی. که. همون. تار. روی. سر شوهرت یا. ...

خب چه ربطی داره 

ما موی سر دختر یا مامانمون و میبوسیم نه ک بخوریمش با بزاق قاطی بشه 

موی هر کی واسه خودش تمیزه نه واسه کس دیگه

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
چرا. عزیزم. منظور سوالم. متوجه. نشدی.  من منظورم. فقط. دیدن مو. بود نه. بلعیدن اون.  فقط. ...

بعدش. میخواستم. هدف. از سوالم. این. هست. چه. فرق. هست. بین. اون. تار. مو.  روی بشقاب. که. باعث تنفر. و باز. اون. تار. مو. روی. سر. یا بدن. باعث. لذت. بردن. منظورم. تفاوت. در این. چیست. درصورتی. که. هردو. جنس. مو. هست. اون جدا. شده. این. نه 

چرا. عزیزم. منظور سوالم. متوجه. نشدی.  من منظورم. فقط. دیدن مو. بود نه. بلعیدن اون.  فقط. ...

خب بعضی وقتا ممکنه نبینیش و مشکل پیش بیاد

اون مو کلی باکتری و چربی داره لای غذا قاطی بشه دیگه اون غذا قابل خوردن نیس