2777
2789
سلام دوستان گلم فردا مهمون دارم که باخودمون ١٢نفر میشیم میخوام ماهى سرخ کنم و مرغ شکم پر درست کنم لطفا راهنماییم کنید میخوام خیلى خوشمزه بشه سوپ خوشمزه هم بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشت چرخ کرده رو با پیاز خوب سرخ میکنی وروش فلفل سیاه وزردچوبه و رب میزنی ویه سر تف میدی بعد آب وجو پرک رو میریزی تو ش تا جو بپزه یه مقدار که جو نرم شد سبزی(گشنیز جعفری پیازچه)رو اضافه میکنی هویج رنده شده هم اگر دوست داشتی میتونی بریزی
محتاج دعام🙏
مرغ شکم پر و فسنجان عالیه یا ماهی با یه مدل خورشت دوتا خشک اصلا جالب نیست بعد مرغو ماهی اصلا خوردنش با هم خوب نیست
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
بعد سوپتو همه پسند درست کن فکر نکنم همه گوشت چرخ کرده تو سوپ دوستداشته باشن
سوپ جو هم ساده است هم خوشمزه و سبک حالا یا سفید درست کن یا قرمز
خدایا این ماه منو شرمنده همسرم نکن😢😢😢 خیلی دلم گرفته اگه میتونید برای مادر شدنم دعا کنید 😓😓😓 الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌹🌹🌹
نه عزیزم خیلیم عالیه فقط کنارش کوکو سبزیم بذار تو کوکوتم زرشک و گردو بریز
برنجتم سبزی پلو درست کن