2777
2789

دو تا دختر ۱۶ و ۱۱ ساله داریم ۱۹ ساله ازدواج کردیم

چهار ماهه اومدم خونه بابام طلاق بگیرم 

چن سال پیش خیانت بدی کرد چن سال با ی فامیل رابطه عاشقانه داشت خواستم جدا شم التماس کرد فرصت دادم اما اخلاقاش بدتر شد و اخرم خودش بیرونم کرد 

الانم شوهرم انقد التماس کرد گریه زاری کرد و ابراز پشیمونی و ادعای عاشقی و بی تو میمیرمو بیا جبران کنم .... ولی قبول نمیکردم مشاورا تلاش کردن تا من راضی بشم شرط بزارم برگردم

حق طلاقو قبول نکرد گف حس بدی بهش دارم گفتم باشه بجاش ی دستنوشته بده

قرار بود ی خونه بزنه ب اسمم قبول کرد ولی بعدش گف نه بعدا میزنم اول تو بیا خونه چون اینطوری انگار با دلت نمیای

منم گفتم شرطم اینه اونم میگ نمیتونم پس جدا شو میگ من این مدلی نمیخوامت ک با شرط خونه ب نام زدن بیای باید با دلت بیای

اخه بعد از اون همه بلا سرم اورده چطور انتظار داره بدون شرط برگردم بخصوص ک چندین بار خواسته از خونه بیرون کنه سابقش خرابه اعتماد ندارم بهش

البته میدونم و مطمئنم خیلی خیلی دوسم داره ها

بدجور زار میزنه میگ انقد ک دوستت دارم اگ جدا شی عذاب میکشی

پیش ب سوی قوی تر شدن...

بعد ۱۹سال حال داری طلاق بگیری؟؟ من باشم صدساله نمیرم. دوتا دسته گل داری و دلایلتم ک منطقی نیست خیانتی بود تموم شد دیگه

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولاً چرا باید به ی خیانتکار اعتماد کنی؟ اگه اینجوری بری هیچ فایده ای ندارد. دوباره شروع می‌کنه. البته اصولاً اینکه فکر کنی دیگه خیانت نمیکنه از محالاته. ولی باید یا چیزی به نامت کنه یا حق طلاق بده. بگو من دلم بهت قرص نیست

فک نکنم دوست داشته باشه وگرنه خیانت نمیکرد

ادعا میکنه پشیمونه و از وقتی رفتم قدرمو بیشتر دونسته و فهمیده بدون من میمیره ولی ازم انتظار داره با دلم و با اعتماد برگردم

پیش ب سوی قوی تر شدن...

چقدر شرایطت شبیه منه بااین تفاوت که به جای خیانت این اعتیاد داره و از خونه بیرونم کرده و سه تا بچه دارم و ۵.۷.۱۲ ساله والان پیامک عاشقانه میفرسته و هیچی به نامم نمیزنه و الان خونه پدرم هستم .خیلی بدبختم نه😭

آزموده را آزمودن خطاست. گول گریه زاریش نخور . بگو اشتباه قابل گذشت هست ولی خطا تاوان داره . باید تاوان خطاهای قبلی رو بدی تا ادب شی . .

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بعد ۱۹سال حال داری طلاق بگیری؟؟ من باشم صدساله نمیرم. دوتا دسته گل داری و دلایلتم ک منطقی نیست خیانت ...

از کجا بدونم باز فیلش یاد هندستون نکنه

از کجا بدونم باز هوس نکنه منو از خونه بیرون کنه

یا این ک باز ابروی منو پیش خانواده ها ببره

چن سال خودخوری کردم الان افسرده و عصبی شدم ابرویی هم برام نمونده غرورمو له کرده چن سال رابطه عاشقانه با ی فامیل مگ از ذهن ادم میره

پیش ب سوی قوی تر شدن...
ادعا میکنه پشیمونه و از وقتی رفتم قدرمو بیشتر دونسته و فهمیده بدون من میمیره ولی ازم انتظار داره با ...

منم اومدم قهر خونه پدرم شوهرم وضع مالی آنچنانی نداره به نظرت توافقی طلاق بگیرم به آرامش برسم کاره بدی میکنم؟

فقط خدااااا
بعد ۱۹سال حال داری طلاق بگیری؟؟ من باشم صدساله نمیرم. دوتا دسته گل داری و دلایلتم ک منطقی نیست خیانت ...

خیانت تمومی نداره 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .