2777
2789
قربونت بررم عزیزم انشالله شماهم مامان بشی وخدا دلتو شاد کنه بحق قران

همچنین همه منتظر ها ❤️😍🥺🥲

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برررررم🥰🥰 چقدر خوشحال شدم برات انگار ک واسه خودم اتفاق افتاده  چند وقت اقدام بودی گل ...

خدانکنه عزیزم،،ممنونم گلم لطف داری.😘😘🙏🏻🙏🏻

یک ماه اقدام کردم.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من با برنامه ی یک زن حساب کردم،،کیت تخمک گذاری هم هست ولی اون سخته انگار من با همین برنامه اقدام کرد ...

اسمس برنامه یک زن درسته

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
اسمس برنامه یک زن درسته

بله عزیزم.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

دقیقا❤️ کاش هممون بتونیم

ان شاالله. منم همه نگرانیم این که نکنه بابت این که صبر نمیکنم یه موقع یه چیزی میگم هم این دنیا را نداشته باشم هم اون دنیا را البته منظورم فقط بابت بچه نیست مسائل دیگه و در الویت تر هم هست. همسرم برای بچه خیلی اصرار میکنه. دیگه حوصله میکرو و ای وی اف ندارم بدنم خیلی به آمپولا واکنش نشون میده، هم پر کیست میشم، آب میاره شکمم، اعصابم میریزه به هم و..... 

نه فکنکنم حالا خودت هم بپرس به به این خاطر میدن که مشکل ژنتیکی خیلی زیاد شده و دکتر میگفت مشکل ژنتیک ...

بمیرم امضات رو خوندم خیلی دلم گرفت

ان شاءالله بحق امام علی مثه من روز ۲۳ ماه رمضون بفهمی بارداری😍

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاالله. منم همه نگرانیم این که نکنه بابت این که صبر نمیکنم یه موقع یه چیزی میگم هم این دنیا را ند ...

عزیم به امید خدا انشاالله طبیعی باردار بشی خیلی سخته ای وی اف اینا

بمیرم امضات رو خوندم خیلی دلم گرفت ان شاءالله بحق امام علی مثه من روز ۲۳ ماه رمضون بفهمی بارداری😍

مرسی عزیزم خدا کنه خیلی امید وارم  فقط سالم بده دیر و زودش اصلا مهم نیست ❤️😘

ان شاالله. منم همه نگرانیم این که نکنه بابت این که صبر نمیکنم یه موقع یه چیزی میگم هم این دنیا را ند ...

ببین به نظر من تلاش خودت رو بکن و بعدم با همسرت پیش یه مشاور برین

سعی کن خیلی به فکر بارداری نباشی

بسپار به خدا ک بیخیال بشو

میدونم سخته ولی توهم یه انسان قوی هستی

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40