اره منم قمر در عقرب حواسم بودخیالم راحت بود که از قمر رد شدم باز به اخر و اول ماه رسیدم این چه شانسی ...
دقیقاً.😂😂
نه نگران نباش اول ماه رمضان خوبه.
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
راستی یه سوال برای افرادی که باردار نمیشن اگر آزمایش ژنتیک بدن، مشخص میشه دقیقا مشکل از چیه؟ ...
نه فکنکنم حالا خودت هم بپرس به به این خاطر میدن که مشکل ژنتیکی خیلی زیاد شده و دکتر میگفت مشکل ژنتیکی پسرم رو میخوان مثل سنو کنن که هم انجام بدن گفته تو یه هفته سه نفر رفتن پیش دکتر
💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه 🤍🌱
پس اقدام کنم راستی باید چه جوری حساب کنیم کی تخمک گذاریمونه من الان ۱۷پری شدم الان سه روزه و ...
من با برنامه ی یک زن حساب کردم،،کیت تخمک گذاری هم هست ولی اون سخته انگار من با همین برنامه اقدام کردم تو این سایت هم ازش تعریف کرده بودن.
فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40