2777
2789
عنوان

همکلاسیام بهم میگن شیر کاکائو:)

1783 بازدید | 52 پست

من پوستم سبزست... همیشه بابت این عذاب می کشیدم 

کلی بدبختی کشیدم کلی کار کردم رو پوستم که روشن بشه نشد

من توی کلاس پوستم از همه تیره تره

یه روز یکی از همکلاسیام گفت از بس شیر کاکائو میخوره شبیه شیر کاکائو شده

از اون موقع به بعد لقب شیر کاکائو گذاشتن رو من

یه بار یکی تو کلاس بلند گفت شبیه شیر کاکائوعه و یکی که دوست نداشتم اینو بشنوه شنید

ناراحت شدم ولی وقتی گفت لبخند زدم انگار که چیزیم نیست انگار دارم واقعا میخندم و جدی نگرفتم

از بچگی همیشه گریه می کردم بابت این قضیه هر شب دعا می کردم می گفتم خدایا میشه صبح پاشم ببینم سفید شدم؟ 

یه مدت کمتر اهمیت می دادم الان دوباره برگشتم به قبل همون نیمچه اعتماد به نفسی هم که داشتم پودر شده

گاهی وقتا خودمو قایم میکنم

من وقتی دیگه به بن بست میخورم به جایی میرسم که دیگه نمیتونم تحمل کنم دیگه میزنم به سیم آخر همه تلاشمو میکنم شرایط رو تغییر بدم ولی اینکه به خاطر چیزی که دست خودم نیست و نمیتونم تغییرش بدم دارم اذیت میشم قلبمو به درد میاره:))

پزشو بده بگو رفتم سولاریوم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کاش پوست منم تیره بود ولی زرد نبود😭😂

قبلا هم سفید بودمم خیلی قرمزم میشدممم بدم میومد 

الانم زرد شدممم

میخوام یکم برنز کنم 

عاشققق خودتت باش بچههه

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

وای عزیزم

منم بچگی بهم میگفتن 

متاسفانه از این رفیقای خنگ همه جا هست

اهمیت بهشون نده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...