2777
2789
عنوان

همکلاسیام بهم میگن شیر کاکائو:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 52 پست

ببین عزیزم منم قدم بلند بود و از همکلاسیام مدام تحقیر میشنیدم انقدر ک دقیقا مثل خودت ارزو میکردم ی روز از خواب بلند شم و ببینم قدم کوتاه شده و خودم یکم چاق تر 

وقتی مدرسه م تموم شد و از اون فضا خارج شدم و تعریف بقیه از قدم رو دیدم فهمیدم اون همکلاسیا مریض بودن 

و فقط برای تسکین دردای خودشون و توهین هایی که  ی روز از ی نفر شنیدن سعی میکنن با ازار بقیه خودشو ارضا کنن

تو هم بهشون توجه نکن خدا هرجوریکه افریدتت خوشگلیییی

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

16

بخاطر سن ت هست که اینطوری

منم هشت سال پیش همسن تو بودم

سبزه م منم

و بنظرم اولین و جذابترین زیبایی ای که دارم همینه

جنیفر لوپز هم سبزه س

گلشیفته فراهان

بیانسه و ریحانا که دیگه بیشتر

اینهمه زیبا با پوست سبزه

از داشته هات لذت ببر

همسن تو بودم باشگاه ثبت نام کردم و الان یه سبزه ی زیبای خوش اندامم

توام سعی کن پوست سالم و اندام خوب داشته باشی

رنگ مهم نیست

البته بازم میگم، بخاطر سن ت هست. 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

تو ام بهشون میگی شیر نارگیل:/عنترا

بگو توکه پوستت سفیده به کجا رسیدی؟الان گوز کدوم کونی دقیقا؟:/

خیلی عنترن بگیرشون به باسن مبارک وقتی اینجوری صدات کردن اصن محل چیزم بهشون نزار

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿

از حسادت گفته.....من یه زن تقریبا سفید پوست همیشه حسرت رنگ برنز دارم‌‌‌..هم کک ومک ندارید هم پیری پوست روندش دیرتره.....بارها شده به همسرم زنهای سبزه رو نشون دادم وگفتم ببین چه خوشگل و بانمکه....

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
16

بگردمت دختر که.....همسن دختر منی.....خیلی هم رنگ پوستت قشنگ و دلخواهه.....اصن بهش فکر نکن.....بخت واقبال به این‌چیزا نیست....بختت بلند باشه گلم

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍