2777
2789
عنوان

موی زائد چانه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 65 پست
من پلیکیستیک دارم و نمیتونم با دارو درمان کنمراهی داره؟ یعنی ممکن الکترولیز چندجلسع زمان ببره؟اطرافی ...

الکترولیز برای پلی‌کیستیک جواب می‌ده، اما چون منشأ هورمونی داره، باید صبور باشی. ممکنه به ۱۵-۲۰ جلسه یا بیشتر نیاز داشته باشی و حتی بعدش جلسات نگهدارنده لازم بشه. بهترین نتیجه وقتی می‌گیری که همزمان درمان هورمونی (مثل رژیم و دارو) رو هم جدی بگیری.از نظر خودم لیزر خوبه و تنها بدیش اینکه نمیتونه موهای نازک یا روشن رو ببره.

مادرم رفت دکتر تستستورن بدنش زیاد بود استروژنش پائین بوددرمان شد الان دیگه رشد مو ندارد

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم طبیعی نیستمن مشکل پلیکیستیک دارمآزمایش و سونو اینا رفتمنمیتونم دارو مصرف کنم چون دارو ی مدت م ...

دقیقا خواستم بگم احتمال بالا pco هستی ولی گفتم الکی استرس ندم 

لیزر روی موی هورمونی به شدت تاثیر منفی داره یعنی نه تنها درمان نمیکنه بلکه چندبرابر میکنه 

حسبی الله ❤
با چه قرصی و چند وقت مصرف کرذن؟چندسالشون؟موی زایدشون زیاد بود؟

۴۱سالشون یکسال پیش دارو هاش گرون بود خارجی یادم نیس شما برین پیش متخصص غدد تا درمون بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با چه قرصی و چند وقت مصرف کرذن؟چندسالشون؟موی زایدشون زیاد بود؟

۴۱سالشون یکسال پیش دارو هاش گرون بود خارجی یادم نیس شما برین پیش متخصص غدد تا درمون بشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الکترولیز برای پلی‌کیستیک جواب می‌ده، اما چون منشأ هورمونی داره، باید صبور باشی. ممکنه به ۱۵-۲۰ جلسه ...

بله من موهایچونم موی سفید هم داره؟

شما کارتون مرتبط با ایناس؟

واقعا ۲۰جلسه نیاز؟؟

خیلی گرون میشه اینجوری

الان جلسه ای ۱٫۵۰۰ برام شد 

الکترولیز با برق؟ 

این که میگن باعث میشه بعداً حس برقگرفتگی داشته باشی  درسته؟ ( این کامنت یک خانوم همین نی نی سایت بود)

بله من موهایچونم موی سفید هم داره؟شما کارتون مرتبط با ایناس؟واقعا ۲۰جلسه نیاز؟؟خیلی گرون میشه اینجور ...

سلام عزیزم

اول بگم کار من مرتبط با اینا نیست، ولی براساس تجربه دوستام می‌تونم جوابتو بدم.

موی سفید:

الکترولیز برای موی سفید هم جواب میده، پس از این نظر جای نگرانی نیست.

هزینه:

آره، الکترولیز واقعاً روش گرونیه، اما در عوض تنها روش دائمی‌ست. عدد ۲۰ جلسه تقریبیه — شاید برای تو کمتر یا بیشتر بشه. می‌تونی جلسات رو با فاصله بیشتری بذاری تا فشار هزینه ماهانه کمتر بشه.

حس برق‌گرفتگی:

آره با برق کار می‌کنه، اما کاملاً کنترل‌شدهست. اون حس “برق‌گرفتگی” که بعضی‌ها گفتن، در واقع همون سوزن سوزن شدن موقتی هست و هیچ اثر ماندگاری نداره. بیشتر یه باور غلطه.

خلاصه:

الکترولیز هم برای موهای سفید و هم تیره جواب میده، اما یه سرمایه‌گذاری بلندمدته. اگه هزینه برات مهمه، می‌تونی اول یه ناحیه کوچیک رو تست کنی تا از نتیجه مطمئن بشی.

امیدوارم کمکت کرده باشم 

بله من موهایچونم موی سفید هم داره؟شما کارتون مرتبط با ایناس؟واقعا ۲۰جلسه نیاز؟؟خیلی گرون میشه اینجور ...

سلام عزیزم

اول بگم کار من مرتبط با اینا نیست، ولی براساس تجربه دوستام می‌تونم جوابتو بدم.

موی سفید:

الکترولیز برای موی سفید هم جواب میده، پس از این نظر جای نگرانی نیست.

هزینه:

آره، الکترولیز واقعاً روش گرونیه، اما در عوض تنها روش دائمی‌ست. عدد ۲۰ جلسه تقریبیه — شاید برای تو کمتر یا بیشتر بشه. می‌تونی جلسات رو با فاصله بیشتری بذاری تا فشار هزینه ماهانه کمتر بشه.

حس برق‌گرفتگی:

آره با برق کار می‌کنه، اما کاملاً کنترل‌شدهست. اون حس “برق‌گرفتگی” که بعضی‌ها گفتن، در واقع همون سوزن سوزن شدن موقتی هست و هیچ اثر ماندگاری نداره. بیشتر یه باور غلطه.

خلاصه:

الکترولیز هم برای موهای سفید و هم تیره جواب میده، اما یه سرمایه‌گذاری بلندمدته. اگه هزینه برات مهمه، می‌تونی اول یه ناحیه کوچیک رو تست کنی تا از نتیجه مطمئن بشی.

امیدوارم کمکت کرده باشم