2777
2789
عنوان

همکلاسیام بهم میگن شیر کاکائو:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 52 پست
بنظرم یبار وقتی گفتن با اعتماد بنفس وایسا جلوشون بگو من که مشکلی تو رنک پوستم نمیبینم و اگه بخوام با ...

اونا که بهش توهین نمیکنن 

بنظرم اصلا مناسب نیست این رفتار 

باید لبخند بزنه ولی اگه توهین کردن این جوابو بده 

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

چه قددرر بی فرهنگن..به یه ورتم نباشه حرفاشون..هرچی گفتن جوابشونو بده..برات مهم نباشه بی عقلن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باید اعتماد به نفس داشته باشی یکی از دوستای من سبزه تیرس انقددد خودشو دوس داره همیشه میگع من سولار خدادادیم همه هم دوسش دارن تاحالا هم ندیدم کسی مسخرش کنه رفتار خوده ما باعث میشه دیگران با ما چطور رفتار کنن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

اونا که بهش توهین نمیکنن  بنظرم اصلا مناسب نیست این رفتار  باید لبخند بزنه ولی اگه توهین ...

من چون خودم تو این شرایط بودم که مسخرم کنن یه مقدار واکنشم بد بود درست میگید

بستگی داره با چه لحنی گفته باشن اگه اینو بد بگن خب تچهینه و مسخره کردن ولی اگه بگن پوستت رنگ شیر کاکائوعه خب بنظرم چیز قشنگیه مگه اینکه خود ادم از درون باهاش مشکل داشته باشه بد برداشت کنه

این مردم هر چقدرم قشنگ باشی یه ایراد ازت پیدا میکنن که مسخره بکنن 

من هروقت با مامانم میرم بیرون پشیمون میشم انقد همه رو مسخره میکنه هی میگه ببین اون لاغرو ببین اون گنده رو ببین اون پا پرانتزیو هرهرمیخنده

منو ناراحت میکنه و هم خجالت میکشم 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

من پوستم سبزه روشن و گندمیه اما قبلا سبزه تر بودم یکی از دوستام بهم گفت ازبس شیر کاکائو میخوری پوستت این رنگیه خیلی دلم شکست اما هیچی نگفتم

🤍عاشق الله🤍...💚یه صلوات بفرست برا امام مهدی (ع)💚🙂کاربرسال۹۷🙃