2777
2789
عنوان

همکلاسیام بهم میگن شیر کاکائو:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 52 پست

بنظرم یبار وقتی گفتن با اعتماد بنفس وایسا جلوشون بگو من که مشکلی تو رنک پوستم نمیبینم و اگه بخوام باهات رو راست باشم و عیب و ایرادای واقعیتو بگم ترک تحصیل میکنی منم راضی به این موضوع نیستم شاید تحصیلات برات شعور اورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستی داشتم 

خدای اعتماد به نفس بود 

پوستش قهوای بودد

بعد همیشه ورزش میکرد لاغر و خوش اندامم بود 

همه هم میگفتن وای خوشبخالس چقدر شیکه شبیه پولداراست

و بنظرم همش به دلیل این بود که عاشق خودش بود و به خودش میرسید

باهاش کنار بیا عیب که نیست.اینجوری خودتو عذاب میدی

البته اگر نوجوان هستی این یه دوره هست میگذره پس سعی کن ازش به راحتی عبور کنی.میدونم هر کسی یه چیزی توی وجودش هست که یا باهاش کنار نمیاد یا سخت کنار میاد ولی تمرکزتو روی رنگ پوستت نزار. 

من دوران دبستان و راهنمایی و اول دبیرستان همکلاسیام روانیم کرده بودن‌ . خداروشکر سه سال آخر دبیرستان رفتم شهر دیگه درس بخونم ، با اینکه از اون شهر خوشم نمیومد و اخلاق و فرهنگشون یکم فرق داشت انا دخترای همکلاسیم فوق العاده از این نظر خوب بودن و اصلا ظاهر همو مسخره نمیکردن.

دانشگاهم که رفتم اصلا این رفتارا رو نداشتن، اتفاقا یکم اعتماد به نفسم بیشتر شد.

اصلا اشتباهه منو نکن و وقتی چرت میگن نخند، عین خودشون رفتار کن. تو هم براشون عیب درست کن، یا بگو خفه شو چرت نگو، آدم حتی اگه کج و کوله هم باشه بهتر از اینه که عین تو بی شعور باشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چقدر بی فرهنگن که نمیدونن چیزی که دست خود آدم نیست مسخره نکنن😔دختر دایی ۳ ساله ام پوستش سبزه اس هی دایی هام و پدربزرگم مسخرش میکنن بهش میگن بادمجون سیاه🥲 با اینکه دختر زیباییه 🥰 

اولاسعی کن نقطه ضعف دستشون ندی چون اذیتت میکنن.وقتی بهت متلک گفتن توهم الکی بخندبزارفکرکنن ناراحت نشدی به مرورترک میکنن.ثانیامگه پوست تیره چشه قرارنیس که همه شکل هم باشن.توهم بهشون بگوشیرموز😀

دیگ الان رنگ پوستت اینجوریه کاریش نمیتونی بکنی 

پس بجاش سعی کن دوست داشته باشی رنگ پوستتو اینجوری هم به چشم خودت قشنگ تر میاد هم یگران اصلا اعتماد بنفس البته به اندازش آدمو خوشگل میکنه 

بعدشم سبزها معمولا خیلی نمک دارن