2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین قضیه مهمه

149 بازدید | 11 پست

پارتنرم خب دختر فالو داره البته که کاتیم همون اول هم فالو داشت یه عالمه خب با اینجاش کاری نداریم 

وقتی کات بودیم من تازه اینستا آوردم بهش درخواست دادم   بعد که کدورت برطرف شد ( نه بازگشت ) درخواستمو قبول کرد  منو هم فالو کرد   بعد چند روز بعدش به دختره بهم درخواست داد  که اونو هم فالو داشت پسرای دیگه هم فالو داره ( گفتم شاید ازین فالو بک ی ها هست ) بعد من درخواستشو قبول نکردم   همون روز من هایلایتای پارتنرم رو لایک کردم  کلا اینستا فعالیتی ندارم کلا هم فقط اونو فالو داشتم و تنها کسی منو داشت اون بود  منو بعد چند روز آن فالو کرد و برداشت .    بعد حالا اون دختره باز درخواستش بود چون رد نکرده بودم بعد چندین هفته باز درخواست داد بهم پیام داده سلام فلانی جاانن  خوبی رفیق منو نشناختی؟     بعد گفت من فلانیم خلاصه اشتباه گرفته بود بعد سوال پرسید که فلانی ( پارتنرم  ) رو از کجا میشناسی باهاش آشنا شدی بعد خودش گفت مجازی بعد گفت باهاش تو رابطه ای ؟     من جواب ندادم بعد گفت ببین من نمیدونم چرا هی بهش پیام میدی هر روز نذار کار به جای باریک برسه 

یعنی کیه از طرف اونه ؟  آخه قبلا برای اینکه دست از سرش بر دارم  رفته بود با یکی از دوستام  باهم بسته بودن که بگن باهمن  بعد بهم لو داد خودشو

کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲

خودت باش

رها کن

همه این قضایا و این افراد رو رها کن

دنبال پارتنر و.... نرو دنبال خودت باش تا خودتو دریابی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دختر یک طعمه‌ست. پارتنرت داره از اون استفاده می‌کنه تا تو رو کنترل کن و حست رو تحریک کن. وارد با ...

عه یعنی اکسش نبوده و باهاش نیس 

دق کردما   الان معده درد شدید و لرزش دارم فردا هم امتحان دارم 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

پارتنر اینا رو ول کن کلا برات مهم نباشه از اینا هیچی در نمیاد فقط الکی ذهن آدم مشغول میکنن عمر آدم میگیرن

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

پارتنر اینا رو ول کن کلا برات مهم نباشه از اینا هیچی در نمیاد فقط الکی ذهن آدم مشغول میکنن عمر آدم م ...

به خدا که دست خودم نیس اگرنه ول میکردم 

عه یعنی اکسش نبوده و باهاش نیس دق کردما الان معده درد شدید و لرزش دارم فردا هم امتحان دارم 🤦🏼‍♀️ ...

دقیقاً همونه. الان شوک خوردی، ولی این حس موقته. الان مهمترین چیز تو و امتحانت هست.

یادت باشه: هدفش این بود که دق کنی و زمین بخوری. پس برعکسش رو انجام بده.

۱. برای فردات متمرکز شو. این بهترین انتقامه. 

۲.یادت باشه تو بردی چون حقیقت رو فهمیدی و گول نخوردی.

۳.بعد امتحان، تازه می‌تونی تصمیم بگیری که اصلاً چنین آدمی لیاقت حضور تو رو داره یا نه.

الان یک نفس عمیق بکش، یک دمنوش آروم‌بخش بخور و تمام فکرت رو بذار روی امتحان. تو قوی‌تر از این حرفایی

دقیقاً همونه. الان شوک خوردی، ولی این حس موقته. الان مهمترین چیز تو و امتحانت هست.یادت باشه: هدفش ای ...

باشه عزیزممم مرسی 

یعنی اکسشه یا یکی از دوستاشو فرستاده 

به خدا که دست خودم نیس اگرنه ول میکردم

در کل میگم باور کن هیچی جز استرس و حال بد نداره

من خیلییی بدتر از اینا رو گذروندم میفهممت متاسفانه خیلیم برام سخت بود اولش ولی بعدش میفهمی داشتی فقط عمر خودت تباه میکردی 

زمان میخواد فقط امیدوارم از پسش بربیای

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨