2777
2789
عنوان

یه سوال از خانم های بالای ۳۵سال متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 77 پست
برای چیزی که از دست رفته چی باید گفت شما جواب بدین ؟اگه راهی برای رسیدن به عشق نبود .

خوب من راه حل نخواستم ، من پرسیدم این حس موجوده  و شما گفتید باید کاری کرد . یک بند رو وسط انداختی ، راه حل برای حل مشکله ، راه حل گفتید ولی مشکل رو نه ، و دوست ندارید در موردش بگید ولی از سخنان شما برداشتی حاصل شد

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

و گرنه عشق واقعی رو آدم تا آخرین لحظه مرگش فراموش نمیکنه.... ولی خلیا مثل من توهم عشق میزنن و اولین پسری که میاد تو زندگیشون فک میکنن عاشق شدن 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس احساس اولیه کلا نابود شده؟

اره کاملا در حللیکه اون وقت از ۲۸ تا ۳۳ عاشقش بود م ۳۴  سالگی ازدواج کردم .شوهرمو دوست دارم در حد اون شخص عاشقش نبودم ولی انقدری مرد بود که لفت نداد .الانم کاملا اون شخصو فراموش کردم

من به عشق اولم فک میکنم خندم میاد🤣🤣🤣🤣🤣 الان عشقیو تجربه میکنم که همیشه میگم قبلا چقد خنگ بودم خودمو تو آتیش عشق یکی دیگه سوزوندم الان رفتارامو یاد میارم میبینم خیلی سم بودم 🤣🤣🤣🤣🤣

منم چهل سالمه . توی جوونی عاشق شدم و بهش نرسیدم و الان هی خدا روشکر میکنم که به دعاهام گوش نکرد 🤣 ...

اکثرا ازدواج های منطقی ، بهتر هستند . منظور من احساس اولیه هست که این صرفا یک حسه ، اتفاقا فرد مورد نظر ، دارای منطق زندگی نیست ‌ . ولی فردی که با منطق ازدواج کردی ، زندگی نرمالی باهاش پیدا می کنی ولی شاید حس عشق به علت قدرت بیشتر ، قدرت نمایی کنه ، مطمعنی تلاشی برای فراموشی نمی کنی

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بله

من خیلی تحت فشار بودم چند مدت

همه اینستا و تلگرامشو هم دارم

ولی تو این ده سال اصلا اااا پیام ندادم بهش

جالب این که هرموقع حالش بد باشه میفهمم و حس میکنم

چندیییبن بار خوابشو دیدم

امشب هم همین طور

اون فکر میکنه من فراموشش کردم ولی این طور نیست

طرف شما رو نمیدونم ولی من که فراموش نکردم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بله من خیلی تحت فشار بودم چند مدت همه اینستا و تلگرامشو هم دارم ولی تو این ده سال اصلا اااا پیام ...

چقدر  روراست و بی پیلایه  جواب دادید ، بدون غرور و بدون ریا . با این تفکر و روراست بودن خودت با خودت ، در آینده ، پیشرفت روحی زیادی پیدا می کنی . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

چقدر  روراست و بی پیلایه  جواب دادید ، بدون غرور و بدون ریا . با این تفکر و روراست بودن خو ...

متشکرم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
چقدر  روراست و بی پیلایه  جواب دادید ، بدون غرور و بدون ریا . با این تفکر و روراست بودن خو ...

البته فراموش کردم لگم

من بالای 30 هستم ولی 35 رو رد نکردم

آره هر وقت ببینمش یا بهش فکر کنم روانم بهم میریزه 

کاش اون قسمت ذهنم تا ابد پاک بشه 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️