در دوران جوانی عاشق شدید؟ اگه شدید و با کس دیگه ای به رضایت خود ازدواج کردید ، و غبار زمان سال ها اون دوران رو پوشانده .
حالا باز هم به اون دوران عشق فکر می کنید ، آرزوی با اون بودن درونتون زنده هست ،؟ بهش فکر می کنید ؟ و حس قبلی مونده؟ به شوهرتون که آدم خوبی هست و عشق قبلیتون که تسخیر شده بودید چه احساسی دارید ؟
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
منظور از عشق چی باشه .عشق واقعی هیچ وقت از یاد نمی ره چیزی که تا مغز استخوانت رو هم بسوزونه امکان ند ...
تنها شما جواب سوال منو دادید ، بقیه طفره رفتند . . حالا عشقی که ثمر نداد و مردی خوب در زندگی .
آیا بودن مرد خوب و محترم که دوستت هم داره ، میتونه عشق آتشین قبلی رو از بین ببره ؟؟
من هستم ؟!نه ولی من بودم دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در بیست سالگی عشق ، مابقی بله . ولی به جز اولی ، دوتایی بعدی رو کاملا باب دلخواه نبود ولی صرف نظر کرده و عشق رو راه دادم . اما تحت غلبه عشق نبودم و این جدال به نفع عقل تموم شد . اما به قیمت از دست دادن احساس و سلامتی
من احساس میکنم داری سعی میکنی دیگران رو به تردید و افسوس بکشونی همه کامنتهات رو خوندم و حس خو ...
ممنون که خوندید .
نمیشه گفت بازجو
بیشتر میشه گفت کنجکاو .
به نظر من دختر ها ، نسبت به پسر ها ، از رویارویی با احساسات شکست خورده خود خیلی بیشتر وحشت دارند . و حتی در دنیای مجازی هم روراست نیستند ، نه با من حتی با خودشون . شاید غرور علتش باشه و این سد دفاعی ، اگه بشکنه ، زندگی شون رو تحت شعاع قرار بده و احساس خطر می کنند
تنها شما جواب سوال منو دادید ، بقیه طفره رفتند . . حالا عشقی که ثمر نداد و مردی خوب در زندگی . ...
خب سوال سخت تری پرسیدین.در این حالت که می تونه عالی هم باشه باید عاقلانه پیش رفت شعور وانسانیت پیش گرفت .واین رو یه موهبت در نظر گرفت که برای هر کسی پیش نمی یاد.باید قوی باشه وبتونه یه زندگی جدید بسازه .
اینجا هم جوری کامنت گذاشتی که از قبل جواب تو ذهنت میدونی به هر حال تجربه هر کس از عشق متفاوته ...
جواب رو نمیدونم ، سوال ریاضی نیست که جواب واحدی داشته باشه . قصدم دانستن تجربه ذهنی خانم ها بود که موثر نشد ،
خب سوال سخت تری پرسیدین.در این حالت که می تونه عالی هم باشه باید عاقلانه پیش رفت شعور وانسانیت پیش گ ...
خوب این باز هم پاسخ ضمنی به بودن اون حسه ، تلاش کردن ، نشانه بودن هست ، چرا رک جواب دادن برای خانم ها سخته
من بله عاشق بودم ،اللن حتی ذره ای بهش فکر نمیکنم چند بارم با عناوین مختلف دوسال پیش زنگ زد از همه بل ...
پس احساس اولیه کلا نابود شده؟
ممنون که خوندید . نمیشه گفت بازجو بیشتر میشه گفت کنجکاو . به نظر من دختر ها ، نسبت به پسر ه ...
ببین سن خیلی مهمه.... من 18 سالگی عاشق شدم و جوری که جلوی همه وایسادم و حتی تا خودکشی هم پیش رفتم چون فک میکردم دنیا به آخر رسیده.... اما اون فقط توهم عشق بود و یه هوس بچگانه.....و مادرم جلوم وایساد و به هیچ قیمتی راضی نشد اما دو سال بعد که با شوهرم آشنا شدم و تفاوت هاشون رو دیدم عشق واقعی رو فهمیدم.... جوری که الان یادم میوفته خودمو لعن و نفرین میکنم که چقد پدر مادرمو اذیت کردم
💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚♀️
اصلا و ابدا بهش فکر نمیکنم. حتی پیش خودم میگم اون همه اشک و حسرت برا اون شخص خیلی زیادی بود. ولی خوب یه سنی رو همه ما عاشق شدیم و این واسه همه اتفاق میوفته